Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 93

Θέμα: WTF?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω διαφωνω με την καταθεση πινακιδων. Τι ειναι δηλαδη το αμαξι να το εχω παρκαρισμενο μεσα σε ενα γκαραζ και να μην μπορω να το χρησιμοποιησω για αυτο που εξαρχης αγοραστηκε? Και σαν τι θα χρησιμευσει δηλαδη εκει? Μονο οσοι ασχολουνται καθαρα με την συλλογη αυτοκινητων απο χομπι το κανουν αυτο, αλλα οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ανηκουν σε αυτην την κατηγορια.
    Τι να γουσταρω απο ενα παροπλισμενο αυτοκινητο? Να πω οτι υπηρχε μια ελπιδα οτι τα χαρατσια/φοροι κτλ σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα θα καταργηθουν, τοτε να το παροπλισω και να περιμενω, αλλα στην Ελλαδα δεν θα συμβει ποτε αυτο.
    Το αμαξι ειναι για να κυκλοφορει στους δρομους. Αν λογω συνθηκων καποιος δεν μπορει οικονομικα η δεν θελει να δινει (δεν ειναι απαραιτητο να μην εχεις να δωσεις αλλα μπορει να μην θελεις να ξοδευεις αυτο το ποσο των χρηματων πλεον) αυτα που απαιτουνται για να το κυκλοφορει τοτε παει σε κατι αλλο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σήμερα, εάν έχεις αμάξι πολλών κυβικών που σου αρέσει, το πουλάς μόνο εάν έχεις άμεσα ανάγκη από χρήματα για να καλύψεις πιο σοβαρές υποχρεώσεις. Αλλιώς απλά δεν αξίζει η πώληση. Εάν δεν θες να πληρώνεις τα χαράτσια παραδίδεις πινακίδες. Τα λεφτά που παίρνεις σήμερα πουλώντας ένα πολύ καλό αμάξι κυβικών απλά δεν επαρκούν για να πάρεις κάτι αξιοπρεπές στα 1600-1800 κυβικά...ώστε να πεις ότι κάνεις downsizing. Ακόμη και μεταχειρο Audi πεναετίας να θελήσεις να πάρεις θα σου ζητήσουν και διαφορά...οπότε ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ απλά....

Να έχω καταθέσει πινακίδες και να κάθεται στο γκαράζ θα μου πεις? Ναι, αφού αυτό το αμάξι σου αρέσει και το γουστάρεις...ας κάθεται....καλύτερα είναι να το δώσεις, να δώσεις και διαφορά +2 χαράτσια και να κυκλοφορείς μετά με μία σαχλαμάρα που υπό άλλες συνθήκες θα την κορόιδευες????

Όσοι έχετε άλλα μέσα να μετακινήστε απλά κρατήστε τα καλά και (κάποτε πανάκριβα) BMW σας....

2. The Following 7 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

ghost-rider (30-01-13), hades7 (30-01-13), Monsta (30-01-13), nikos-Mpacket (31-01-13), Panos 316T (30-01-13), Ptboul (30-01-13), zaharias (30-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP