Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panose30 Εμφάνιση μηνυμάτων
https://www.ebay.co.uk/itm/JOM-COILO...item51a6ee9b03

υπολογισε και τα μεταφορικα,ειναι αγγλικες λιρες.Οσο για την ποιοτητα για τα λεφτα που δινεις ειναι πολυ καλη επιλογη,εχει αρκετα reviews sto internet gia αυτη την αναρτηση,,,,,κατι ασχετο εγω εβαλα στο Ε30 μου πριν 15 μερες JOM αναρτηση και ειμαι πολυ ευχαριστημενος .εχει και 2 χρονια αν δεν κανω λαθος εγγυηση,ειναι γερμανικες και με tuv Γερμανιας .Και στο μελλον οταν μαλακωσουν τα αμορτισερ τα αλλαζω με κατι καλυτερο οπως sachs ,bilstein
μια χαρα τιμουλα φαινεται να ειναι... και με εγγυηση 2 χρονακια, δειχνει καλη !!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι να αποφύγεις;;; Σου εξηγώ ότι δεν βρίσκω πουθενά και δεν προσέχω καθόλου γι αυτό το λόγο...δεν με απασχολεί γιατί δεν βρισκω κάτω.

2 φορές βρήκα λίγο από κάτω στο αμάξωμα με 1 χιλιόμετρο γιατί ήμουν σε πεζόδρομο και έπρεπε να κατέβω ένα μικρό πεζοδρόμιο για να βγω στο δρόμο και άλλη μία σε κάτι παρόμοιο...που ούτως ή άλλως με οποιοδήποτε αυτοκίνητο με 1 χιλιόμετρο θα πήγαινες...

Να ξέρεις ότι χαμήλωμα 2 πόντων επιτυγχάνεται μόνο με ρυθμιζόμενη, καθότι όλα τα aftermarket ελατήρια για μπροστά ξεκινάνε από 3 πόντους, πολύ σπάνια να βρεις 2,5 πόντων. Εκτός κι αν βολευτείς/βρεις σπάνια τετράδα ελατηρίων M-Pack μεταχειρισμένα προφανώς πολλώωων ετών που δίνουν χαμήλωμα μπροστά 1,5 και πίσω 1 που είναι εκτός των γούστων σου όμως...
πιο πολυ με αγχωνει να μην βρω τον μπροστα προφυλακτηρα... παραδειγμα βγαινοντας απο ενα παρκινγκ κατηφορικο να μην χτυπησει ο προφυλακτηρας στο μερος που κανει γωνια η κατηφορα του παρκινγκ με το δρομο.. ελπιζω να σου εδωσα ευκολα να καταλαβεις την εικονα που εχω στο μυαλο μου... παντως οπως και να'χει θα το σκεφτω αρκετα σοβαρα γιατι καποια στιγμη στο μελλον θα αλλαξω κκαι αναρτηση και μπορει να του δωσω και λιγο χαμηλωμα..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_E39 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δημητρη μπες στο γκαραζ μου να δεις το 36αρι που ειχα πως ηταν απο θεμα αναρτησης χωρις να κουραζει και να κοπαναει παρολο το χαμηλωμα που ειχε.

λεωνιδα ισως να το ειχες τεζα χαμηλο και εσυ... η τουλαχιστον ετσι μου φανηκε, γιατι η μπροστα ροδα ειναι σχεδον μεσα στο θολο. βασικα εγω θα σκεφτομουν κατι πιο ψηλο..
Bilstein sport με H&R ελατηριο.
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
για ελλαδα μονο m-pack...
εχω αλλαξει ενα σωρο αναρτησεις για να το πω αυτο...
λεωνιδα ενοεις Μπακ αναρτησεις και ελατηρια ?? σε τι υψη βγαινουν αυτα, ποσο σκληρα ειναι, και ποσο μπορει να κοστιζουν εαν ξερεις ?? ( βασικα γιατι ειμαι πεπεισμενος οτι ξερεις ακριβως κιολας ?)