Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας ξυπνησει πρωτα η γεννια σου που σχεδον μας μεγαλωσε με αυτες τις αξιες και ακολουθουμε στην αφυπνιση!

Δεν υπάρχει κριτική σκέψη, απλά το προσωπικό μας συμφέρον , το κομματικό, το συντεχνιακό κλπ κλπ .

Σε ενδιεφερε για τα κοντεινερ και πως σε καθυστερουσαν και ποσα ηθελαν "λαδωμα" και τι εκανες?
    λαδωσες.....αρα τους εκανες "μαγκες" και συνεχιζαν...και μετα?

Εμενα προσωπικα με ενδιαφερει οτι του χρονου που θα ψαχνω δουλεια και μεθαυριο που θα ψαχνει το παιδι σου, θα παω να δουλεψω στον Κινεζο οπου θα μου διοικει το λιμανι και θα μου δινει 200ευρο το 18ωρο...
    αλλα τωρα δεν σε αφορα ετσι δεν ειναι?

Τοτε θα το καταλαβεις και θα βριζεις και θα φωναζεις....

Εσυ και ο Θωμας μας λετε να ψωνιζουμε απο Ελληνες να τους ενισχυουμε, εσυ γιατι κοιτας το συμφερον σου με το λιμανι και δεν κοιτας το συμφερον της χωρας????
    Το συμφερον της χωρας ειναι οι πηγες του πλουτου της να ειναι αυτονομες χωρις "νταβατζηδες"...
    Το οτι υπαρχουν λαμογια και καθικια το ξερουμε και δεν ειπα το αντιθετο, εγω λεω το λογικο...
    Η λυση ειναι να σταματησει το φαγοποτι που γινεται ακομα εισβαρος μας, και αυτο δεν θα γινει αν ξεπουληθουν τα παντα για την σωτηρια μας....
    αλλα ο καθενας κοιταει το βολεψια του και κανει και κριτικη!!

υ.γ Σταματαω εδω...
    χαιρομαι για τον πολιτισμενο διαλογο!
    Οπως εχει πει ενας πραγματικα αντικειμενικος ανθρωπος, που χαιρομαι να συζηταω μαζι του και πραγματικα μαθαινω πολλα!
    Ο καθενας εχει τα συμφεροντα του και εχει την γραμμη του....
    Φίλε sparo, πραγματικά με λειπεί ο μονοδιάστατος τρόπο σκέψης σου.
    Αν θεωρείς ότι δική σου γενιά (22 ετών) διαφέρει πολύ από τη δική μου γενιά (35 ετών) ή του αδερφού μου (28 ετών) μάλλον κάτι υπολογίζεις λάθος....

Θα μπορούσαν τα λιμάνια, όπως και πολλές υπηρεσίες να είναι κερδοφόρες αλλά όντως τις λυμαίνονταν χρόνια οι γενιά των 45άρηδων+ σήμερα, αλλά έκαναν και όνειρο των νέων της εποχής μου το δημόσιο, τη λαμογιά, το κλέψιμο, το εύκολο χρήμα κλπ κλπ . Δεν βγαίνουν χρήματα χωρίς δουλειά.

Δε λάδωσα για να βγάλω container... λάδωσε όμως το φορτηγό που πήσε να φορτώσει εκεί (που δεν μου επιτρέπεται να είναι δικό μου αλλά δημοσίας χρήσης!!!!!!), με χρέωσε εμένα παραπάνω, και τα προϊόντα βγήκαν πιο ακριβά στην αγορά και τα πλήρωσες ΕΣΥ!!!! Τι δεν καταλαβαίνεις άνθρωπέ μου;;;;
    Τα κόστη αυτά επιβαρύνουν επιχειρήσεις, αλλά μεταφέρονται στον καταναλωτή. Αν δεν μπορέσουν να μεταφερθούν, απλά οι επιχειρήσεις δεν αντέχουν και κλείνουν αφήνοντας κόσμο στο δρόμο.
    Το αν αγοράζεις ελληνικά ή όχι είναι θέμα παιδείας.
    Προσπαθώ πραγματικα΄πολύ να εξηγήσω απλά πράγματα, και εσύ θεωρείς ότι εγ΄ψ κοιτώ το δικό μου συμφέρον και θέλω το δικό σου κακό!
    Το καλό των επόμενων γεννεών θέλω, αλλά ΘΑΥΜΑΤΑ δεν γίνονται! Θέλει δουλειά. Τα εισοδήματα μας ήταν ψεύτικά. Οι αξίες που βλέπουμε γύρω μας ήταν απλά ΥΠΕΡαξίες.... αέρα λεφτά!

2. The Following 5 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

bimmerm (12-01-13), katsaraios (12-01-13), Leonidas_E39 (12-01-13), nuovo.. (12-01-13), S8N (13-01-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP