σου απαντω παλι!
α) ουσιαστικα ναι οπως παντα ειχαμε προτασεις οι οποιες χαθηκαν...σαν το στικακι... γιατι δεν ηταν καλη η μιζα!
β) Το οτι υπηρχαν λαμογια το ξερουμε, και οπουδηποτε μπορουν να "γεννηθουν" και να "θρεψουν" λαμογια στην Ελλαδα γινεται. Αλλα το ολο μου θεμα δεν ειναι αυτο... Ο ΟΛΠ οπως ειπα στο 1ο μου ποστ με τους μεγαλολιμενεργατες και τις μιζες ηταν ενας οργανισμος που παρα το μεγαλο φαγοποτι δεν εβαζε κανεναν μεσα και τροφοδοτουσε και τους τριγυρω δημους, οποτε πιστευεις οτι με μια σωστη διαχειρηση και επενδυση αυτο που εκαναν οι Κινεζοι θα ηταν μακρινο ονειρο???
και στο δειχνω και στο θεμα οτι τωρα που σφιξαν τα πραγματα ο ΟΛΠ με χειροτερη θεση στο λιμανι με πιο παλια μηχανηματα αντεχει...
Ειμαι αντιθετος στο να ξεπουληθουν ολες οι πηγες πλουτου αυτης της χωρας που μας κανανε να τις μισησουμε λογω κακοδιαχειρησης για κομματι ψωμι και να πλουτιζουν τα μεγαλολαμογια εισβαρος αυτου του τοπου επικαλωντας την σωτηρια μας.....
Δεν θελω να με σωσει κανενας Βενιζελος/Σαμαρας....
και αν θελαμε τα 30.000.000ευρο γιατι δεν εδιναν τον αχρηστο Αστερα Βουλιαγμενης για επενδυση??? και αυτο ειναι κρυμμενο στα σερταρια θα το δωσουν για 100.000ευρο οπως εκαναν με τους δρομους!
γ) συμφωνω!