Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1004

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...11 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    χαλάρωσε σπάρα...εν όψη του ντίαλ και απο τότε που γίνονται σοβαρές κινήσεις, έχουμε αύξηση τζίρου 2 φορές επάνω.

αυτό που θέλω να πώ, είναι ότι όλη αυτή η ιστορία καλό κάνει μέχρι στιγμής. τους λόγους για τους οποίους κουνήθηκαν οι αργοκίνητοι και τριπλασιάσανε τον τζίρο μόνο αυτοί τον ξέρουν.

και μόνο η θεαματική αυτή αύξηση σε όλη αυτή την διάρκεια διαπραγματεύσεων σε σχέση με όλα γύρω μας να γκρεμίζονται είναι κάτι καλό.

αρα κάνει δουλίτσα η κόσκο. και για να στο πώ πιο απλά μήπως και δεν το ξανακαταλάβεις, κάνει δουλειά το ντίαλ που μαγειρεύεται με την κόσκο.

καπιζέ???
    χαλαροτατος ειμαι Θωμα....
    το οτι δουλευουμε μονο οταν βρισκομαστε κατω απο πιεση σαν λαος δεν νομιζω οτι περιμεναμε την Κοσκο να μας το δειξει, και κατι τελευταιο δεν ξερω και δεν εχω διαβασει περι 3πλασιασμου κλπ που πιστευω οτι και αυτα ειναι μαγειρεμενα νουμερακια...
    Ειμαι της αποψης οτι μεχρι τωρα οτι εχει γινει περα απο καποιους μεγαλοοφειλετες και καποιες επιχειρησεις που εκλεισαν (και επρεπε να ειχαν κλεισει απο καιρο) ειναι το απολυτο μηδεν... Οι Ελληνες σαν λαος θα σωθουν μονοι τους οταν το παρουν αποφαση και πρωτη κινηση που θα κανουν ειναι κοψουν τα κεφαλια σε αυτους που προσπαθουν να τους σωσουν!

τι ειναι το καπιζε βρε κοντουλη?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 12-01-13 στις 00:23

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP