μα όλοι αυτοί σε αυτό ποντάρουν...ότι ο έλληνας δεν πρόκειτε να πάει μέσο της νόμιμης οδού, είτε γιατί έχει μάθει να λειτουργεί σαν μονάδα, είτε γιατί το σύστημα είναι τόσο μπερδεμένο που φτάνεις και λές άστ να πα να γ....εί...ας το πληρώσω και να πάει στο διάλο, και 1000 μύρια άλλα πράγματα.
σε μερικούς μπορεί να μην αρέσει αυτό το πράγμα, αλλά αυτό γίνεται επειδή είμαστε αμόρφωτοι σαν λαός γενικότερα.
όλο μας το σύστημα είναι για γέλια. και δεν ξέρω αν το έχω πεί, αλλά το αμόρφωτοι έχει βάση τεράστια, μιας και η παιδεία μας είναι για γέλια.
στην φινλανδία που έτρωγα με 2 πελάτες, ο ένας έπρεπε να φύγει νωρίτερα για να πάρει τον γιο του και να τον πάει μουσική, μετά γυμναστήριο, και τέλος να τον πάει σε έναν φίλο του να παίξει.
μου έκανε εντύπωση το φορτωμένο πρόγραμμα του μικρού, και έτσι ρώτησα...καλά. αν κάνει όλα αυτά, πότε θα διαβάσει?
και μου απάντησε πολύ απλά και όμορφα.
τι να διαβάσει? 8 ώρες είναι στο σχολείο κάθε μέρα. εκεί διαβάζει, εκεί μορφώνεται.
και κάντε τώρα σύγκριση τώρα εσείς, με το πως μεγαλώνουν τα σημερινά παιδιά, και το αν λειτουργούν με αυτό τον τρόπο.









Απάντηση με παράθεση