Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ωραια, τους βαζω στο ιδιο καζανι.
    90 απο τους 100 δεν θα επρεπε οχι μονο να μην παιρνουν σεντ, αλλα να φερουν πισω τα κλεμμενα.
    ειναι και οι 10 που οντως προσφεραν.
    τι να κανω λοιπον, τι προτεινεις?
    επειδη δεν βρισκεται ακρη οπως λες, ας συνεχισουμε να τους πληρωνουμε ολους, εχουμε δεν εχουμε.

εν τελει για το εφαπαξ που μιλαμε δεν θα επρεπε να το παρει κανενας δ.υ.
    να παρουν οτι παιρνουν και οι ασφαλισμενοι του ιδιωτικου τομεα (αυτοι που πληρωνουν το εφαπαξ των δημοσιων).
    ουτε σεντ λιγοτερο, αλλα ουτε και περισσοτερο.
    90% ?
    Εντάξει, εγώ θεωρώ ότι περίπου το 1/3 δεν κάνει σωστά τη δουλειά του που και πάλι είναι πολύ. 90% όμως προφανώς και είναι άκρως υπερβολικό ποσοστό.

Με τα δικά σου ποσοστά επίσης, πόσο % των ιδιωτών φοροδιαφεύγουν?
    Επίσης, πόσο τοις εκατό απ'τις μεγάλες εταιρείες είναι κρατικοδίαιτο ή ακολουθεί αντικαταναλωτικές τακτικές (καρτέλ, μονοπώλια κλπ) ?

Κι επειδή λες για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους (που δεν παίρνουν εφάπαξ), τότε μήπως να μην παίρνουν και δώρο, μιας και του δημοσίου δεν παίρνουν?
    Προφανώς και δεν πρόκειται να μπω στη λογική αυτή.

Φίλε και συνονόματε Χαντέ, τι σε κάνει να νομίζεις ότι κάποιος 25χρονος είναι τόσο εκτός πραγμάτων κι απλά θεωρητικολογεί?
    Εδώ και σχεδόν 3 χρόνια που έχω πάρει το πτυχίο, έρχομαι σε συχνή επαφή με πολλές δημόσιες υπηρεσίες και βλέπω πολλά άσχημα, αλλά βλέπω και ανθρώπους εξυπηρετικούς, τυπικούς που να δουλεύουν. Και είναι σίγουρα πολύ πάνω απ'το 10% που είπε ο Στάθης.
    Αντίστοιχα, σε μαγαζιά που πάω (από καφετέριες και κλαμπ μέχρι είδη πληροφορικής και ρουχισμού) έχω δει επίσης πολλούς εργαζόμενους σωστούς και τυπικούς αλλά και ένα κάρο ρεμπεσκέδες. Όπως έχω δει και μαγαζιά να κόβουν αποδείξεις κι άλλα όχι, τιμές πανάκριβες σε σχέση με το εξωτερικό αλλού κι αλλού ισορροπημένες κι ανταγωνιστικές κοκ.
    Παντού υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί, γι'αυτό και δεν μ'αρέσει να γενικεύω και να αντιμετωπίζω μονομερώς τα πράγματα.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

katsaraios (29-11-12), micz (30-11-12), Ptboul (30-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP