Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 148

Θέμα: Απορίες για αγορά Μ5 Ε60

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσσαλία
    Rides
    0

Προεπιλογή

τα πραγματα είναι απλά.
    πρέπει να τα βάλεις όλα κάτω κ να τα υπολογίσεις καλά,
    βενζίνες τέλη σέρβις(κ όχι μόνο λαδιά)
    φυσικά αναλώσιμα.
    ξέρεις πόσο θέλουν αλλαγή τα λάστιχα στο μ5? αμορτισέρ?
    τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά αφού σε κάθε αλλαγή τα λεφτά μετρούνται σε χιλιάδες πράγμα πολύ κακό.
    κ πρέπει να βάλεις κ ενα ποσό στην άκρη για τυχόν ζημιά.. αθάνατο δεν είναι τίποτα στις μέρες μας.
    μην αγχώνεσαι αν θα μείνεις απο δίσκο..ενα αμάξι μένει απο πολλά πράματα ακόμα κ απο μπαταριά!
    είναι απλό αν βγαίνει παραπάνω απο τις δυνάμεις σου δεν προχωράς.
    αμα βγαίνεις ίσα ίσα παλι δεν προχωράς. τώρα αμα είσαι εντάξει κ βγαίνεις άνετα προχωράς.
    πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά γιατί αυτή η επιλογή μπορει να καθορίσει κατά εναν τρόπο το μέλλον σου..κ εξηγούμαι..
    μιλάμε για ενα αυτοκίνητό 5000 κυβικά. δεν είναι σεισεντο το παίρνεις δεν σου αρέσει το πουλάς.
    μπορεί να μην μπορέσεις να ξαναπουλησεις ποτέ το αυτοκίνητο.
    πας μέχρι εκει που είναι οι δυνάμεις σου. δύσκολες οι εποχές βλέπεις σε κάθε δόση του μνημονίου αλλάζουν οι νομοι του κράτους. σήμερα αυτά αύριο μπορεί ψηλότερα τεκμήρια μεγαλύτερα τέλη κ ξαφνικά βρίσκεσαι σε αδιέξοδο.
    κ μην ξανακούσω για παράδοση πινακίδων. τέτοια αυτοκίνητα δεν φτιάχτηκαν για να κάθονται, εκτός αυτού θα μείνεις κ χωρίς αυτοκίνητο, κ τι θα γυρίσεις να πεις στην οικογένεια σου δεν τα υπολόγισα καλά κ πήρα ακριβό αμάξι κ παρέδωσα πινακίδες. απο παραδείγματα ένα σωρό.. μόνο στην γειτονιά μου έχω χ5 διετίας αγορασμένο 110000 κ καγιεν 150000 με ζαντολαστιχο που κάνει οσο το αυτοκίνητο μου. ήταν οι ίδιοι που με έβλεπαν κάθε μέρα κ μου λέγανε που πας με το 316 πούλησε το να πάρεις τίποτα της προκοπής. τώρα εγώ συνεχίζω να εχω το αμάξι μου κ αυτά σαπίζουν στον δρόμο(ούτε 50 ευρώ δεν έχουν οι ιδιοκτήτες να τα βάλουν σε γκαράζ)κ περνάει το κάθε καλό παιδί κ επειδή τα βλέπει τα γρατσουνίζει.
    η επιλογή δικιά σου αλλά θέλει πολύ σκέψη ειδικά τις εποχές που ζουμε

2. The Following 9 Users Say Thank You to Dimimav For This Useful Post:

A8hnaios (20-11-12), alexk (20-11-12), bill_m3 (20-11-12), friendgr (20-11-12), joseph (24-11-12), Konstantinos E60 (21-11-12), PANOS-E60 (20-11-12), pilot (20-11-12), Vassilis ///M (20-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP