Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

φιλε μου ο ανθρωπος πατησε το φεγγαρι πριν απο πολλες δεκαετιες κι εμεις δεν μπορουμε σημερα να συμψηφισουμε ενα ποσο.
    ακομα και τα πιο απλα συστηματα το κανουν αυτο αυτοματα, μονο συστηματα δεκαετιας ΄50 με καρτελες και αβακα δικαιολογουν αυτη την γραφειοκρατια.
    αλλα μαντεψε ποιοι ειναι οι πρωτοι που αντιδρουν στην μηχανοργανωση και εκσυγχρονισμο των υπηρεσιων.
    δεν πιστευω να ειναι οι συναλλασομενοι, μαλλον ειναι αυτοι που αποκαλω μετα λογου γνωσεως αχρηστους, τρωκτικα και ζωα (και θα μπορουσα να πω και χειροτερα αλλα σεβομαι το χωρο και οσους μας διαβαζουν).

οταν μπαινεις σε υπηρεσια ο υπαλληλος καθεται και σκεφτεται οτι εμποδιο μπορει να ανακαλυψει για να μη γινει η δουλεια σου.
    δεν θελει να στην κανει να τελειωνεις κι εσυ και αυτος και να παει στον επομενο.
    πραγματικα δεν ξερω για ποιο λογο συμβαινει αυτο, σε εκδικειται που τον αναγκαζεις να δουλεψει(?), ισως καποιος ψυχιατρος να μπορουσε να το εξηγησει.
    το βεβαιο ειναι οτι ο καθενας απο αυτα διποδα υψωνει ενα τοιχο γυρω του, ενα μετεριζακι και προσπαθει να δικαιολογησει τη θεση του, να φανει σημαντικος επειδη αμα θελει δεν σε εξυπηρετει κρυπτομενος πισω απο ενα σωρο υπαρκτες και ανυπαρκτες διαδικασιες.

σε μαγαζι που εξυπηρετει κοσμο δουλευω κι εγω και ξερω πολυ καλα πως αν ξυπνησω στραβα μια μερα και δεν θελω να εξυπηρετησω κανεναν εχω πολυ ευκολα αυτη τη δυνατοτητα.
    μονο που το μαγαζι το δικο μου ειναι, δικο μου και, το οποιο ρισκο αυριο να μην εχω πελατες το αναλαμβανω και το πληρωνω ο ιδιος.

το ζωο τι δικαιωμα εχει να μην εξυπηρετει, ειναι μαγαζι του, σπιτι του, τσιφλικι του η καθε υπηρεσια?
    εικαζω οτι τους πληρωνουμε για να μας εξυπηρετουν, οχι για να μας τυραννουν οπως γινεται σχεδον καθολικα.

γιατι οταν μεσα στα χαρτια υπαρχει 50αρικο, γινεται η δουλεια σου αμεσα?

και μην πιασουμε το χωρο που αναφερεις, τα τελωνεια, εκει κι αν ειναι το βασιλειο της διαφθορας...

2. The Following 5 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

A8hnaios (19-11-12), joseph (18-11-12), Leonidas_E39 (19-11-12), Thomelef (19-11-12), vagmag (19-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP