Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παντως μετα απο πολλα χρονια απουσιας στο εξωτερικο μιας και σπουδασα και μετα δουλεψα εδω,αποφασισα να γυρισω στην Ελλαδιτσα μας.Τωρα αν κανω καλο η κακο θα το δειξει ο χρονος,απλα τους βαρεθηκα τους ξενους και τις ιδιοτροπιες τους,θελω να ζησω πλεον στην πατριδα μου,που εχουν πεσει ολοι να την φανε και να προσπαθησω με καθε τροπο να την βοηθησω και εγω.Ολοι μου λενε οτι κανω μ@λ@κια που φευγω αλλα στ"@ρχιδια μου.
    Η γνωμη μου ειναι πως αν εχεις πολλα λεφτα κατσε στην ελλαδα. ειναι μια πολλη ωραια χωρα....σε καμια αλλη περιπτωση και ξερεις γιατι;

Γιατι αν αρρωστησεις και χρειαστει να πας σε γιατρο ή να νοσηλευτεις, θα νοσταλγησεις τους ξενους
    Γιατι αν χρειαστει να στειλεις τα παιδια σου σχολειο θα νοσταλγησεις τους ξενους
    γιατι αν θες να κυκλοφορησεις στο δρομο σαν ανθρωπος σε κοινωνια και οχι σε @@@&^%$%% θα νοσταλγησεις τους ξενους
    γιατι αν θες να κανεις τις δουλειες σου σε υπηρεσιες θα νοσταλγησεις τους ξενους
    γενικα πιστευω οτι αν δεν εχεις πολλα χρηματα, θα νοσταλγεις τους ξενους σε καθημερινη βαση....

2. The Following User Says Thank You to dunhill For This Useful Post:

Panos 316T (19-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP