Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 999

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...10 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #10
    Εγγραφή
    24-12-09
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Μηνύματα
    6.857
    Thanked
    15098
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    λοιπον.. μεχρι παλια δεν εβρισκα κανενα νοημα σε αυτα που εκαναν και πιστευα οτι μας κυβερνουν αχρηστοι, αργοτερα νομιζα οτι παιρνουν μετρα ετσι για να βλεπουν οι δανειστες και οτι πιασει επιασε.
    Τελευταια πιστευα οτι επειδη εγω δεν ειμαι ποιο εξυπνος και ποιο πεπειραμενος απο αυτους και τα βλεπω ενω αυτοι δεν βλεπουν που μας οδηγουν,οτι απλα τραβανε το χρημα απο την αγορα!!
    Λοιπον εκανα λαθος δεν τραβανε το χρημα απο την αγορα! ΤΡΑΒΑΝΕ το χρημα απο τις καταθεσεις!!!
    Ξερουν πολυ καλα ποιες και ποσες ειναι και που!! για αυτο συνεχιζουν ετσι.
    Και βεβαια μολις τις φτασουν στα επιθυμητα για αυτους επιπεδα θα σταματησουν ολα!!(γιατι δεν ειναι και μακακες να ρισκαρουν καμια εξεγερση)
    φοροι χαρατσια, εκτακτα μετρα,τεκμηρια (παρτε κανα καγιεν κανα μιτριο χαχαχα που ειναι τζαμπα τωρα) απλα θα μεινουν οι μισθοι και τα ανυπαρκτα εργασιακα δικαιωματα, οσες επιχειρησεις αντεξουν και θα αρχισει η ιστορια απο την αρχη.
    Οσα λεφτα μας εδωσαν απο το 1980 και μετα τα παιρνουν πισω.
    Καλη τυχη σε ολους μας!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 09-11-12 στις 15:47

  2. The Following 5 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

    Bazil Van Sinner (10-11-12), gant (10-11-12), joseph (09-11-12), Leonidas_E39 (10-11-12), Panos 316T (12-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP