Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gupakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Νίκο, ερώτηση: Αν (λέω αν) τα δίλιτρα M52/TU είχαν ως standard equipment το μπλοκέ, όπως είχαν ας πούμε το ABS-DSC, υπάρχει περίπτωση βάζοντας το VIN να μη στο βγάζει επειδή θεωρείται ώς standard εξοπλισμός; Για παράδειγμα, ούτε το ABS-DSC το γράφει και όμως έχει το αμάξι.
Το μειονεκτημα του το Realoem ακομα και με συγκεκριμενο VIN να βαλεις ειναι οτι σου δειχνει γενικα, και σου λεει παραδειγμα: Για οχηματα με σπορ αναρτηση Μ, για οχηματα με 1 αεροσακο, με 2 αεροσακους, για οχηματα με το ενα, με το αλλο.. και δεν σου λεει το οχημα με το ταδε VIN που ζητησες, εχει "αυτο" απ το εργοστασιο, π.χ εχει 2 αεροσακους.. εχει ζαντες style 42.

Υπαρχουν κατι ιστοσελιδες που γραφεις το VIN σου και βλεπεις τον εξοπλισμο του αυτοκινητου σου, αλλα και αυτες δεν σου δινουν πληρη στοιχεια αλλα καποια βασικα. Υπαρχει ενα προγραμμα με το οποιο βαζοντας το VIN σου δινει τα πληρη στοιχεια, τα παντα, αλλα δεν ειναι δωρεαν..

Το εχουν οι αντιπροσωπιες BMW..
Αλλα και ανεξαρτητα συνεργεια BMW απλα δεν ξερω αν το εχουν ολα..