Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 90

Θέμα: ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟΣ Μ5 Ε39

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟΣ Μ5 Ε39

Κανω μια πολυ σοβαρη σκεψη να μη πουλησω τελικα το αυτοκινητο και να το κρατησω για αρκετους λογους μιας και ληθηκε το σημαντικο προβλημα του παρκινγκ.
    Το να πουληθει στο τελος 15κ ειναι κριμα μιας και εχει στοιχισει εως τωρα δυο φορες την αρχικη του αξια με τη διαρκη και ακριβη συντηρηση.
    Επιπλεον με το νεο σαλονι που μπηκε το Φεβρουαριο δειχνει και ειναι σε τελεια κατασταση και το λυπαμαι να το σκοτωσω.
    Θα ηθελα καποιες γνωμες / προτασεις σχετικα με τον παροπλισμο του.
    Στο χωρο που το εχω, υπαρχει η δυνατοτητα να παιρνει μπροστα αλλα και να κινειται μια φορα το μηνα η το διμηνο μιας και δεν εχει πινακιδες. Το "κινειται" σημαινει οτι βγαινει μια βολτα 2-3 στενα γυρω απ το σπιτι, οχι κατι περισσοτερο απ αυτο.
    Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι μετα απο πολυ καιρο χωρις να εχει παρει μπροστα (2 μηνες +) , μπορει να εχει στεγνωσει ενα ωστηριο, το οποιο ομως επανερχεται μετα απο λιγα λεπτα λειτουργιας.
    Στα λαστιχα εχω βαλει 50psi για να μειωσω την πιθανοτητα πατουρας εκει που πατανε για το διαστημα που μεσολαβει εως την επομενη βολτα και τους βαζω συχνα armorall για να μη ξερενονται.
    Βενζινη εχει μεσα γυρω στα 15 λιτρα και προτιμω να συμπληρωνω παρα να το γεμισω σε αυτη τη φαση.
    Θα ηταν καλο να κουκουλωνεται μεσα στο γκαραζ η μηπως το καλυμμα προκαλει φθορα μακροπροθεσμα ?
    Μπορειτε να σκεφτειτε καποια αλλα τιπς που θα βοηθουσαν ?

2. The Following 7 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

A8hnaios (06-10-12), aristent (05-10-12), Bazil Van Sinner (05-10-12), nikos valvetronic (06-10-12), Panos 316T (05-10-12), S8N (12-10-12), TSAF (05-10-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP