Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 300

Θέμα: Επώδυνα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ προς ανακοίνωση...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για άλλη μια φορά, η ελληνική κυβέρνηση δείχνει την ανικανότητά της να διαχειριστεί με σοβαρά, μελετημένα και πάνω από όλα δίκαια μέτρα, την κρίση στην οποία κάποιοι λίγοι (τουλάχιστον στο μεγαλύτερο βαθμό) έχουν περιφέρει τη χώρα μας, ενώ παράλληλα, παίρνει πίσω τις ψευδείς προεκλογικές της υποσχέσεις (αύξηση των μισθών έλεγε ο πρωθυπουργός, σταθερό ΦΠΑ έλεγε ο Παπακωνσταντίνου, έχει λεφτα η χώρα έλεγαν όλοι οι του κυβερνόντος κόμματος) με το στιγνότερο, αλλά και προκλητικότερο τρόπο.

Όποιος δεν εναντιώνεται στο πρόβλημα, αποτελεί μέρος του , έγραφε ο Μπρέχτ και ο ολοένα και περισσότερο θιγόμενος οικονομικά λαός, πρέπει επιτέλους να αντιδράσει και να απαιτήσει και όχι μόνο να κλαίγεται και σε 4 χρόνια να ξαναψηφίζει ό,τι ψήφιζε ο παππούς του, ο πατέρας του κοκ. Το σημείο είναι κομβικό και η ανοχή, τουλάχιστον από μέρους μου, έχει εξαντληθεί και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, για να εναντιωθώ σε όλα αυτά τα πρωτόγνωρα μέτρα, που διευρύνουν την πενία, την ανισότητα και την αδικία, τα οποία επιβάλλουν στο λαό με αυστηρή πειθαρχία, αυτοί που έφεραν τη χώρα στη σημερινή χαοτική κατάσταση.

Ώρα δράσης λοιπόν και όχι ατελέσφορης γκρίνιας και μουρμούρας. Όλοι πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, για να μη βρεθούμε υπόλογοι σε μια μεσαιωνική κοινωνία του μέλλοντος όπου η αδικία, η φτώχεια, η διαφθορά, η καταπίεση και η ανισότητα θα βασιλεύουν.
    Σκέφτεσαι κάποιον πρακτικό τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Γιατί ειλικρινά - αν και σε μία θιγόμενη τάξη ανθρώπων από τα νέα μέτρα και από τις συνέπειες της κρίσης- αδυνατώ να διακρίνω ή να φανταστώ μια φόρμουλα του πώς θα αλλάξει η κατάσταση χωρίς να πονέσει ο κώλος όλων μας....εκτός αν αναφερόμαστε σε ταξικούς πολέμους και μοιρασιά από την αρχή. Αναφέρομαι σε λύση για το οικονομικό κομάτι...γιατί από όσο φαίνεται κυνηγούν τους πάντες πλέον. Από μικρούς μέχρι μεγάλους μεγαλομεσαίους (για τους καρχαρίες, καναλάρχες κ.λπ. δεν ξέρω δεν φτάνει τόσο βαθειά το μάτι μου).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 03-03-10 στις 17:36

2. The Following User Says Thank You to yannisv For This Useful Post:

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP