Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελη 1100, ασφαλεια εγω που κατηργησα τη μικτη ειναι στα 400 το εξαμηνο, και με μικτο κυκλο εχεις 370 χιλιομετρα στο ρεζερβουαρ. 550 για ταξιδι.
Συντηρηση πολυ λογικα πραγματα. Καθε 7000 λαδια και φιλτρο, ενω η τριτη αλλαγη παει με φιλτρο βενζινης μπουζι, βαλβολινες διαφορικου.
Στα 40.000 θα αλλαξεις και βαλβολινες σαζμαν μαζι με ολα τα υπολοιπα και εισαι οκ. Τα ιδια και στα 80.000 ενοειτε, με κοστος στο πεντακοσαρικο.
Ζημιες στο smg, θα σε κανουν να ριξεις τρελο βρυσιδι. Εγω το εχω δηλωσει. Ετσι και μου κανει αλλη μαγκια, το ξηλωνω και βαζω χειροκινητο. Ετσι και αλλιως παλι θα τον ραβω τον κρητικο.
Μάλιστα.

Ασφάλεια ίδια πληρώνω, κατανάλωση τα ίδια βλέπω μόνο τα τέλη είναι λίγο αυξημένα, αλλά οκ. Τα σέρβις πάνω-κάτω επίσης τα ίδια.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι κάτι ζημιές στο πάτωμα που έχω ακούσει και αυτό που λες για το smg...τι μπορεί να κάτσει και πόσο μπορεί να πονέσει?

Απ'την άλλη...αξίζει να δώσω ρε γμτ ένα 2λτ Ε90, πιο σύγχρονο, 4θυρο με 40Κ κμ για ένα Ε46, πιο παλιό, με τα διπλάσια χιλιόμετρα (αυτό ειδικά)? Ναι ΟΚ, είναι Μ3..i know.

Τι ήθελα και μπήκα στο car.gr...μάτι δε θα κλείσω...