Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1470

Θέμα: Απορίες Μ3 Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το συγκεκριμένο πάντως δεν είναι facelift οπότε το ποιο σίγουρο είναι να είναι μέσα στις ημερομηνίες της ανάκλησης..Αν την έχει κάνει σε εξουσιοδοτημένο είσαι οκ..θα φανεί όταν το πάς για έλεγχο..

τα έχεις τσεκάρει αυτά? Πως ξέρεις ότι είναι 2003? είδες αριθμό πλαισίου? αν όχι πάρε τα τελευταία 7 ψηφία και μπες στο real-oem να τσεκάρεις τι έτος κατασκευής είναι το αυτοκίνητο..

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το συγκεκριμένο πάντως δεν είναι facelift οπότε το ποιο σίγουρο είναι να είναι μέσα στις ημερομηνίες της ανάκλησης..Αν την έχει κάνει σε εξουσιοδοτημένο είσαι οκ..θα φανεί όταν το πάς για έλεγχο..

τα έχεις τσεκάρει αυτά? Πως ξέρεις ότι είναι 2003? είδες αριθμό πλαισίου? αν όχι πάρε τα τελευταία 7 ψηφία και μπες στο real-oem να τσεκάρεις τι έτος κατασκευής είναι το αυτοκίνητο..
    Τον ρώτησα και μου είπε ότι δεν ήταν μέσα στην ανάκληση.

Ακόμα δεν έχω δει το αυτοκίνητο από κοντά, σήμερα αν είναι θα το δω και το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να σημειώσω το VIN.

Το καλύτερο VIN decoder που έχω βρει είναι αυτό που σου βγάζει και εξοπλισμό:

https://bmwvin.com/

Nikos

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νομιζω υπηρχαν αρκετα αυτοκινητα που ενω το ετος κατασκευης ηταν πριν το 2003 δεν ηταν στην ανακλιση..Προσωπικα παντως αν ισχυε αυτο για το αυτοκινητο μου, θα αλλαζα τα μεταλλα ουτως η αλλος..δεν κοστιζει πολυ και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP