Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
απο οτι καταλαβα δεν εχει κυκλοφορησει ακομα ??

https://www.ebay.co.uk/itm/PRE-ORDER...item2573ce5e36

δεν κανω τον κυνηγο, αλλα ο δικος σου βαριεται την "παραδοσιακη" εκπαιδευση ε ?

μπηκα λιγο στο site και επιχειρωντας (και καλα) αγορα, σε στελνει στο αμερικανικο. δεν υπαρχει ουτε σαν επιλογη στο shop το εγγλεζικο.

στο πιο πανω λινκ του ebay uk αναφερει προπαραγγελια για τελος αυγουστου-σεπτεμβρη.

παντως μου θυμιζεις μια ιστορια που ακουγα για εναν στο χωριο που εφευγε ο σκυλος του το βραδυ και το πρωι του ειχε παραδωσει λαγο στην εξωπορτα ετοιμο. μετα-κατοχη εποχη.
Αυτό είδα και εγώ, ό,τι δλδ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Δεν ξέρω αν βαριέται ή όχι, πάντως έχει 4 σκυλιά τα οποία από όσο έχω δει τα έχει καλά εκπαιδευμένα (από όσο μπορώ να κρίνω την κυνηγετική εκπαίδευση). Επίσης δεν έχω ιδέα πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να εκπαιδεύσεις πάνω από ένα σκύλο και να τον έχεις μαζί με τα υπόλοιπα και κάθε ένας να ακούει αυτό που θες, αλλά λογικά θα είναι δύσκολη πίστα. Ίσως είναι διευκόλυνση ελέγχου στο πεδιό κυνηγιού και / η ευκολότερη εκπαίδευση νέων σκύλων.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
νοικιαζει ο χαντες το χαντοσκυλο για κυνηγι αγριογουρουνων και αρκουδας...
εχει εκπαιδευτει 2 χρονια και αλλα 2 χρονια ηταν στη διωξη ναρκωτικων με δεκαδες επιτυχιες...
πες στον φιλο σου οτι δεν χρειαζεται καν καραμπινα... γιατι το χαντοσκυλι εχει μαθει και πνιγει τον εχθρο.
αν θελει ο Αρης μπορει να σου πει και την ιστορια οταν ειχε παει για Σαφαρι που ειχε μεινει το καγιεν και τους ειχε επιτεθει ενα λιονταρι την ωρα που ειχαν ανοιξει το καπο και κανανε ρισετ στον εγκεφαλο..
Α δλδ κυνηγά λιοντάρια, δλδ είδη προς εξαφάνιση; Εγώ τα θέλω ρε να κυνηγάνε καρέΝτες καρέΝτες.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Eleni Εμφάνιση μηνυμάτων
Πηρα τηλεφωνο την εταιρεια ( Garmin), θα κυκλοφορησει στην αγορα USA, στις 28 Αυγουστου.
ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ πραγματικά! Οπότε από Σεπτέμβρη για Ευρώπη θα το δούμε το σύστημα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι σημαίνει να έχουν και " ποινές " ;;

Μήπως είναι αυτά που προκαλούν μια μικρή ηλεκτρική εκκένωση, οταν το σκυλί δεν υπακούει στην εντολή ;;
Αν θυμάμαι καλά από όσο διάβασα στο site πρέπει να έχει και εκκένωση για όταν φεύγει από ένα προκαθορισμένο χώρο έρευνας, αλλιώς λειτουργεί με ήχους, σα σφυρίγματα.

YΓ: τώρα το είδα ναι, αν σαν ηλεκτρική εκκένωση είναι το stimulation ναι έχει και τέτοιο.