-
Έχεις δίκιο ,η σωστή επιδιόρθωση είναι με χρώμα, αλλα όχι οτι και με αυτο δεν κάνεις δουλειά. Είδα με τα ίδια μου τα μάτια να φέυγουν οι γρατζουνιές απο τον σκελετο του ποδηλάτου (στη συγκεκριμένη περίπτωση ) χωρίς να μένει καμία θαμπάδα ή ο,τιδήποτε άλλο, απλά χρειάζεται να ακολουθήσει κάποιος σωστά τις οδηγείες...δεν λέω οτι αθτο το στυλό μπορεί να κάνει θαύματα και να εξαλήψει γρατζουνιές όπως αυτή που έχεις βάλει φωτο πιο πάνω....αλλα είναι καλό για τις λεπτομέρειες, τουλάχιστον αυτή είναι η άποψή μου αφότου έχω δοκιμάσει το προιόν. Αλλά είδα με τα μάτια μου να ''εξαφανήζεται'' μία αρκετά βαθιά γρατζουνιά απλά χρησημοποιόντας το ξανά και ξανά πανω της αφου πρώτα στεγνώνει...είναι απόλητα λογικό να ΜΗΝ κάνει την δουλειά που θα έκανε η βαφή, αλλα για τα λεφτά που το πήρα εγώ τουλάχιστον και για αυτά που είδα οτι κάνει αυτοπρωσόπως χρησιμοπιοντας το, δεν μετανιώνω που το αγόρασα.
Και παλι όμως, αυτή είναι η γνώμη μου, και στην περίπτωσή μου δούλεψε....υπενθημίζω οτι δεν μιλάω για το ''έξυπνο στυλό'' αλλα για το fix it...
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP