Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGEN Εμφάνιση μηνυμάτων
Καταρχήν γειά σας! Ειμαι νέο μέλος στο φόρουμ. Πριν λίγες μέρες παράγγειλα το Fix it! Pro από το ιντερνετ με τιμή γύρω στα 10+ ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Καθώς όμως περίμενα 1-2 μέρες για να το παραλάβω εψαξα λίγο παραπάνω στο ιντερνετ για αυτο το προιόν και είδα αυτο το θέμα εδώ το οποίο παρατήρησα οτι έχει μόνο αρνητικά σχολια. Ομολογώ οτι απογοητεύτηκα λιγο γιατι σκεφτικα οτι πέταξα τα λεφτά μου. Παρ' όλα αυτα όμως το παρέλαβα και το πλήρωσα μόνο και μόνο για να δώ αν όντως αυτά που γράφετε εδώ είναι αλήθεια (οτι το προιόν ειναι φέσι δηλ.). Το χρησιμοποίησα λοιπόν στο ποδήλατο και όχι στο αμάξι (το ποδήλατο είναι χρώμα μπλε μεταλικό και ασιμί). Η αλήθεια είναι οτι ΕΚΑΝΕ δουλειά ΚΥΡΙΩΣ σε ελεφριές γρατζουνιές και ΚΥΡΙΩΣ στο ασημί χρώμα. Μπορώ να πώ οτι έμεινα ευχαριστημένος γιατί ακομα και τις πιό βαθιές τις έκανε αισθητά λιγότερο εμφανείς. ΑΛΛΑ για να δουλέψει πραγματικά (όπως παρακολούθησα σε ένα βίντεο με το σχετικό προιόν, πρέπει αφού το βάλεις πάνω στη γρατζουνιά να το αφήσεις για μισο λεπτάκι να το αποροφήσει η γρατζουνιά και μετα το σκουπίζεις με ένα χαρτί. Κατόπιν το αφήνεις εκτεθημένο στον ήλιο για 1-48 ώρες για να δέσει και να στεγνώσει καλά.). Αφού ακολούθησα αυτά τα βήματα είδα πολύ καλά αποτελέσματα και μπορώ να πω οτι είμαι κατα 80% ευχαριστημένος.

Όπως έχουμε ήδη πει, από τη στιγμή που η γρατζουνιά είναι βαθιά (έχει πάρει χρώμα), η σωστή διαδικασία είναι επιδιόρθωση με χρώμα. Όχι με βερνίκι.

Τα κάθε λογής 'έξυπνα στυλο' περιέχουν μόνο βερνίκι.

Δυστυχώς ο κόσμος λόγω άγνοιας, πέφτει θύμα του έξυπνου μάρκετιν, όχι μόνο με το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά και με πολλά ακόμα.








Εδώ επισκευή με Smart Pen σε μπλε χρώμα. Η 'άσπρη' γραμμή της γρατζουνιάς = έχει φύγει χρώμα.