για όλα φταίει το τραγικά χαμηλό επίπεδο μας, και τπτ άλλο.
φυσικά και δεν είναι κακό να έχει κάποιος όνειρα και να τα κυνηγήσει. προς θεού, δεν είπαμε κάτι τέτοιο, ούτε και μιλάμε για αυτούς τους ανθρώπους, και απορώ γιατί πάντα μπαίνουν στην συζήτηση οι καλές περιπτώσεις ανθρώπων, ως δικαιολόγηση των στραβών.
δεν δέχομαι τον μπούλη που μέχρι τα 27 - 28 ακόμα σπουδάζει γιατί έχει μονίμος να χρωστάει μαθήματα επειδή έτσι τον βολεύει, και να τον ταίζουν οι δικοί του, ενώ αυτός δεν κοιτάει ούτε πως να βγάλει μόνος του ένα χαρτζηλίκι απο μία εποχιακή δουλειά, ή απο κάτι άλλο, την καλοκαιρινή εποχή πχ, που δεν έχει κάτι να κάνει.
αντιθέτως περιμένουν τον παρά λές και τους τον χρωστάει η κακομοίρης ο πατέρας, για να πάνε στην μύκονο να ρίξουν καμμιά δεκαριά φώτο, να της αναρτήσουνε στο φάτσα μπουκ.
2 ξαδέρφια μου. ο ένας στα χωράφια, ο άλλος όπως ακριβώς τον περιγράφω. δουλεύει ο μικρός σαν το μαλάκα, για να ταίζει το μεγάλο το γαιδούρι που είναι και 29 χρονών, και ια ζωή χρωστάει μαθήματα.
φέτος δε, είχαν και μεγάλα προβλήματα όταν του είπαν ότι θα πρέπει το καλοκαίρι να πάει να βοηθήσει στα χωράφια. τσαντίστηκε ο καλομαθημένος, που άμα τον είχα μπροστά μου θα του είχα σπάσει την βιτρίνα του κωλοχανά, επειδή ξέρω πόσο δύσκολα τα φέρνει βόλτα η υπόλοιπη οικογένεια για να μην του λείπει τπτ.
νομίζετε πως είναι λίγες οι περιπτώσεις???και δεν αναφέρομαι μόνο για άτομα που είναι απο αγροτικές οικογένειες, αλλά μιλάω για οικογένειες όλων των κλάδων, που έχουν και απο έναν τεμπέλη.
ξέρετε, το πιο εύκολο πράγμα είναι να δικαιολογούμε τα πάντα σ'αυτό τον τόπο. άλωστε γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. γιατί μια ζωή την εύκολη λύση ψάχναμε. είναι δύσκολη η αγροτιά λέει, ας φέρουμε απο την ουγκάντα. τώρα όμως που έχουμε βογγίξει, λέμε άλλα.
αφήστε ρε μάγκες...χωρίς δουλειά, δεν γίνεται τπτ...όσο καλοπεράσαμε, καλοπεράσαμε. τώρα πρέπει να ζορίσουμε τον κώλο μας.