Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν κατάφερα να διαβάσω όλη τη συζήτηση, είμαι στη σελίδα 4, έχω διαβάσει όμως αρκετά από τα προηγούμενα επεισόδια, και λόγω έλλειψης χρόνου στη μίζερη (πλέον) πραγματικότητα μου και λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.

Το κοινό που βρίσκω σε όλων τις απαντήσεις είναι ότι ψάχνετε απάντηση στο παρών σύστημα, είτε είναι πολιτικό είτε κοινωνικό.

Ε λοιπόν ρε παιδιά αυτό δεν γίνεται.- Είτε ψηφίζεις σύριζα είτε τον ίδιο τον χίτλερ (πρέπει κάποιος να είναι πολύ μ@λ@κ@ς για να ψηφίσει ΚΚΕ, γιαυτό και δεν το αναφέρω καν.

Όλα τα κόμματα τα οποία θα συμμετέχουν στις επόμενες εκλογές, είναι ΟΛΑ μέρος του ίδιου του γ@@@@νου συστήματος, είτε το βλέπετε είτε όχι.

Και ΟΛΑ τα κόμματα συμφωνούν στο εξής :ότι ΠΡΕΠΕΙ να φέρουν την χώρα στο αδιέξοδο, στο δεν πάει παρά πέρα, στο να φάμε ΟΛΟΙ τις σάρκες μας, γιατί υπάρχει ΠΟΛΥ λίπος ακόμα.

Δεν εξηγείται αλλιώς, υπάρχει λίπος, υπάρχει αδράνεια του οικονομικού συστήματος λόγω 35 ετών μαύρων συγκαλύψεων από εμένα και από εσένα, ή νομίζατε ότι με τα ποταπά μέτρα που έχουν πάρει μέχρι τώρα (ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΑΠΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ είναι) φαγώθηκε αυτό το λίπος;

Αλλιώς αντί να συζητάμε σε φόρουμ BMW στην Ελλάδα του 2012 θα είμασταν στη βουλή ΜΕΣΑ και θα τους κρεμούσαμε ανάποδα.

Δεν έχει φτάσει ακόμα το μαχαίρι εκεί που πρέπει να φτάσει (από την μεριά των κερδοσκόπων) και ΟΛΑ τα κόμματα το ξέρουν, ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και μην μου πει κανείς ότι δεν μπορούν ενήλικες μορφωμένοι άνθρωποι διαφορετικών παρατάξεων να κάνουν πίσω σε 2 - 3 πράγματα της γραμμής του γαμώκόμματός του με αντάλλαγμα την ΣΩΣΤΗ διακυβέρνηση.

ΜΗΝ εθελοτυφλείτε γ@@@ τους άγιους σαράντα μου μέσα, κυβέρνηση ΔΕΝ πρόκειται να γίνει ΟΥΤΕ στις 17 του μήνα για 1.000.000 λόγους, από τους οποίους λόγους ΚΑΝΕΝΑΣ δεν βρίσκεται στο πορτφόλιο των ηλίθιων αρχηγών κομμάτων που πιστεύεται.

Το σύστημα ΠΡΕΠΕΙ να πέσει και να ξαναγεννηθεί, ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ εγωισμός χρειάζεται και πρόγραμμα. Δείτε το επίπεδο των ηλίθιων που πάτε και ψηφίζετε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, δεν μπορούν ούτε ΚΑΝ στον αέρα να διατηρήσουν ένα επίπεδο διαλόγου όπως μιλάμε εμείς εδώ σε ένα κωλόφόρουμ της πλάκας (μην το πάρετε κυριολεκτικά).

Ξυπνάτε, ΔΕΝ είναι η λύση εκεί που μας πονάει λιγότερο, αλλά εκεί που ΔΕΝ μας πονάει καθόλου και μας πάει και μπροστά, και αυτό το πράγμα ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ δει σε κανένα κόμμα είτε εντός είτε εκτός της βουλής, και το χειρότερο, δεν το έχω δει σε 2 - 3 καφέδες που έχω βγει τον προηγούμενο μήνα με παιδικούς φίλους και γνωστούς.

Δεν ξέρω τι να προτείνω αλλά είμαι σίγουρος ότι η λύση δεν βρίσκεται σε κανένα συνδυασμό, είτε εντός είτε εκτός βουλής και αυτό για τον ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ λόγο ότι ΚΑΝΕΝΑΣ μα κανένας @@δις αρχηγός κόμματος δεν είναι ΚΑΤΩ από 40 χρονών, που ΣΧΕΔΟΝ αυτομάτως σημαίνει ότι έχει βάλει το χέρι του στην σούπα.-

ΥΓ: συγνώμη για την ένταση του μηνύματος, δεν θέλω να προσβάλλω προσωπικά, αλλά γίνονται πολλά στην προσωπική μου ζωή που δεν μπορώ (δεν θέλω ; ) να διαχειριστώ.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following 3 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Panos 316T (08-06-12), tmilatos (08-06-12), z3 2.2 (07-06-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP