Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    05-02-10
    Περιοχή
    Γερακας
    Μηνύματα
    5.944
    Thanked
    12384
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    συνέχεια στο προηγούμενο κομμάτι μου.

    Γιά να δείτε πσόσο χοντροκομμένα προσπαθούν μερικοί να διαστρεβλώσουν τα πράγματα. Πάμε λέει στη Μέρκελ, μαζί με τους άλλος λαούς του νότου, να ζητήσουμε τα δικια μας. Ποιό είναι το κοινό δίκιο που έχουμε εμείς και οιν Ισπανοί ? Εκείνοι χρειάζονται ρευστό γιά την ανάπτυξή τους, δηλαδή ευρωομόλογο, ρευστότητα από την ΕΚΤ και ίσως κόψιμο νέου χαρτονομίσματος, χαλάρωση του συμφώνου δημοσιονομικής σταθερότητας. Αμέσως θα κάνουν τα μέτρα αυτα επενδύσεις και ελπίζουν σε καλύτερο αύριο.

    Αυτό θέλουμε εμείς ? Αυτό μας λείπει ? Μήπως θέλει ξήλωμα το σύμπαν σε τούτη τη χώρα ? Με ποίες υποδομές θα εκμεταλλευτούμε τα παραπάνω μέτρα που ζητάει η Ισπανία και η Ιταλία ? Εκείνοι έχουν δημόσιο να εκμεταλλευτεί τα μέτρα αυτα, εμείς έχουμε ? Φορολογικό σύστημα έχουμε γιά να ωφεληθεί το κοινωνικό σύνλο από τα αναπτυξαικά μέτρα ? Πως λοιπόν ανακατεύουμε όπως μας βολέυει το ότι "στην Ευρώπη πνέει αέρας αλλαγών" με τα δικά μας χάλια ?

    Δεν χρειάζονται αλλαγές στην Ελλάδα, παιδονόμο θέλουμε, με εξειδίκευση στα άσυλα ανιάτων.

  2. The Following 12 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

    A8hnaios (27-05-12), bakalos (27-05-12), GM6 (28-05-12), hades7 (27-05-12), joseph (27-05-12), katsaraios (27-05-12), Kostas_1 (27-05-12), Monsta (27-05-12), pilot (28-05-12), Ptboul (28-05-12), Stathis (27-05-12), Thomelef (27-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP