Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 248

Θέμα: Αεροψεκασμοι - - - - - (συνωμοσιολογια?)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPower Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντως μου κανει εντυπωση οτι τελευταια δεν εχω δει αλλα ουτε και ακουσει περι ψεκασμων.
    Χμ άλλη θεωρία συνωμοσίας από κάποιον άχρηστο ανίδεο σαν και εμένα (εγώ και o pilot, ένα πράγμα) που ειδικά εγώ δεν έχω πάρει ακόμα το πτυχίο μου, αλλά η διπλωματική μου είναι πάνω στους αέριους ρύπους, (όχι ότι έχει ΚΑΜΙΑ σημασία αυτό) είναι ότι ΔΕΝ ακούς για ψεκασμούς το χειμώνα που έχει κρύο και διάφορες άλλες συνθήκες που μόνο εμείς οι ηλίθιοι που καθόμαστε και τις διαβάζουμε τις καταλαβαίνουν (άρα αυταπόδεικτα είναι και μαλακίες, γιατί δεν τις έχει παίξει ο γουρουνόδερμος γυμνοσάλιαγκας λιακόπουλος), αλλά μόνο το καλοκαίρι, γιατί απλά τέτοια διασπορά είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί το χειμώνα.

Ίσως γιαυτό έρχονται οι Ρουμάνες/Ρωσσίδες κτλ κτλ και μας γ@μ@ν@ τα σπίτια, ειδικά σε κάτι τυπάκια που μετράνε το πόσο μετράνε με βάσει το πόσο πλήρωσαν για να μετρήσουν (mindfuck ε; ), γιατί εκεί δεν του ψεκάζουν και τους έχει μείνει λίγο κουκούτσι μυαλό.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

ghost-rider (24-05-12), pilot (24-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP