εντάξει...ο τύπος είναι ότι πιο γελοίο έχουμε δεί μέχρι σήμερα. όχι για πολιτικός δεν κάνει, ούτε για να κάνει τον άχρηστο δεν είναι ικανός.
δλδ ρε παιδιά απλή λογική, και πείτε ότι εσείς είστε η ελλάδα, και η ευρώπη μια κοινή τράπεζα που τις χρωστάτε.
πάτε λοιπόν και τους λέτε, και ενώ χρωστάτε καμμιά 300 χιλιάρικα με μια δήλωση των 15, ότι αν δεν συνεχίσετε να μου δανείζετε, εγώ σταματάω να σας πληρώνω.
δλδ αν θα έρθουν μετά να σου πάρουν μέχρι και το βρακάκι που φοράς, ποιός θα φταίει???
και μην μου πείτε ας πρόσεχαν, γιατί οκ...όπως είχαν το δικαίωμα να κάνουν λάθος και να επενδύσουν πάνω σας, έχουν το ίδιο δικαίωμα πλέον να σας αφήσουν στον δρόμο.
και αν το θέλετε και ακόμα καλύτερα, ας προσέχατε και εσείς όταν τα παίρνατε χωρίς να ξέρετε αν μπορείτε να τα πληρώσετε.
άει σιχτήρ πια με τις βλακείες που ακούμε κάθε μέρα με τον βλάκα...
όσο για τους υπολοίπους, δεν με νοιάζει για το ότι η θέση τους είναι ότι πρέπει να μείνουμε στην ευρώπη. μέχρι να μας πούνε τι θα κάνουν με τις δεκο, το δημόσιο, με τους βουλευτές, και γενικά με όλα τα περιτά έξοδα, να πα να *******(όχι που θα σου έδινα τη χαρά παλιοζελεδιάρη) και αυτοί, και η ευρώπη μαζί τους.
και το λέω αυτό, γιατί αν δεν αλλάξουν αυτά, στο τέλος το τελευταίο που θα μας απασχολεί θα είναι το αν θα μείνουμε εντός ζώνης.
και επίσεις για κάποιους που δεν έχουν καταλάβει κάστανο για το τι γίνεται, ο απαράδεκτος αλέξης βγαίνει και μας λέει στα ίσα πλέον, ότι θέλει να το μεγαλώσει το δημόσιο, και να στραγγίξει τον ήδη στραγγαλισμένο ιδιωτικό τομέα για να ταίσει τον πρώτο...