Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ?
- Ψήφισαν
- 64. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Η πολιτική θεση πάντα ήταν συνάρτηση της κοινωνικοικονομικης κατάστασης που ανήκε ο καθένας. Πάντα οι μεν πίστευαν ότι είναι οι ποιο σωστοί απο του δε και πάντα μα πάντα προσπαθούσαν να επιβάλλουν τις απόψεις τους.
Ακόμα και σήμερα το ίδιο συμβαίνει και ας είναι τα τελευταία φτερουγισματα ενός πολιτικού συστήματος με τη μορφή που ως τώρα γνωρίζαμε.
Απειλές καταστροφολογια,ευχολόγια αλλα και τα γνωστά ΘΑ , όλα για την αλιευση και του τελευταίου ψήφου.
Γιατί άραγε τόση μανία προς τη διαχείριση (κυβρνηση) μιας χώρας που υποτίθεται ότι είναι κλινικά νεκρή και ζει με μηχανική υποστήριξη που αν τραβήξουν τη "πρίζα"θα τελειωσει;
Δεν περιμένω απαντήσεις αλλα αυτο που ξέρω είναι οτι ξεπέρασα το σοκ και δεν μπορούν να με φοβισουν άλλο.
Ίσως είμαι αφελής,για κάποιους, αλλα οι απειλές τους πια δεν περνάνε, ασε που αμφισβητηθηκαν και απο τα ίδια τους τα αφεντικά ( βλέπε Μέρκελ).
Στο φιναλε αν θα πρέπει βάση μνημονίου να φτάσουν οι μισθοί στα επίπεδα της Βουλγαρίας! Τι κάνει οποιονδήποτε να πιστεύει ότι θα με τρομάζε η μη πάραμονη στο ευρω !
Αυτα και τέλος απο εμένα που δεν θα δώσω τη συγκατάθεση μου στο να αποτελειωσουν την πατρίδα μου.
Ότι και να γίνει τουλάχιστο θα μπορω να κοιταω τα παιδια μου στα ματια χωρίς ντροπή ,
Γιατί αυτή την χώρα δεν τη κληρονομησαμε αλλα την έχουμε δανειστεί απο αυτα.
-
The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:
aristent (06-05-12), Driver M (06-05-12), Panos 316T (06-05-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP