-
μπαταρια Ε46- κουμπι πορτμπαγκαζ
λοιποοοον εχουμε και λεμε. εδω και κανενα 3μηνο 4μηνο με αφηνε παο μπαταρια το αμαξι. βεβαια το εβαζα μπρος 1 φορα στις 2-3 εβδομαδες. οκ λεω τα εφτυσε η μπαταρια η οποια πραγματικα μια μερα τα επαιξε τελειως και δεν φορτιζε καν(μαλλον εκαψε στοιχειο)την αλλαζω λοιπον με μια καινουρια 75αρα(η προηγουμενη ηταν 55αρα και οι 2 μπαταριαες γνησιες)την αλλαξα την μεγαλη εβδομαδα. προχθες το αυτοκινητο εμεινε παλι απο μπαταρια.(σε 9 μερες για την ακριβεια)την καινουρια οταν την εβαλα στο αυτοκινητο αμεσως την συνδεσα στον φορτιστη οπου και φορτιστηκε εντελως. τωρα την εχω 3η μερα σημερα στον φορτιστη και δεν εχει φορτισει!!! παιζει να εχει ελατωμα η μπαταρια?η ακπου αλλου ειναι το θεμα?μεχρι σημερα την ειχα με τους πολους συνδεμενους στο αυτοκινητο πριν απο λιγο την αποσυνδεσα τελειως για να δω τι θα γινει. αν εχω διαρροη εχουμε τπτ συγκεκριμενο για αρχη να κοιταξω?η απλα ψαχνουμε στα τυφλα?
προβλημα 2: εδω και λιγο καιρο εχει σταματισει (η αλλες φορες σταματαει και αλλες δουλευει κανονικα) το κουμπι που ανοιγουμε το πορτμπαγκαζ. μονο το κουμπι του προτμπαγκαζ. απ το κουμπι μεσα στο αμαξι η απ το κλειδι ανοιγει κανονικα. εψαξα για κομμενο καλωδιο μεσα στην φυσουνα του πορμπαγκαζ αλλα τπτ ολα ειναι μια χαρα.αλλαξα διακοπτη πισω αλλα το θεμα συνεχιζει να υπαρχει
ερχομαι τωρα και ενωνω τα 2 παραπανω θεματα και λεω: υπαρχει περιπτωση να εχει καποιο θεμα το κουμπι με την μπαταρια?δλδ να υπαρχει θεμα διαρροης απ αυτο το προβλημα????
κανονιστε να μου απαντησετε ολοι και γρηγορα να μην τα παρω ετσι?με τις κλικες σας εδω περα αντε........
-
The Following 3 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:
BILL007 (22-04-12), bill_m3 (22-04-12), ΔημήτρηςΜ3 (23-04-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP