Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 100

Θέμα: Επαναπρογραμματισμός εγκέφαλου

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σε αυτό το τόπικ υπάρχουν δύο διαφορετικές απόψεις πάνω σε ένα τεχνικό ζήτημα, που έχει να κάνει με το πόσο άμεσα είναι τα αποτελέσματα ενός προγραμματισμού (αν κατάλαβα καλά). Εγώ δεν είμαι ειδικός πάνω στο θέμα και γι'αυτό δε μπορώ να πάρω θέση, ωστόσο πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά άτομα από εδώ μέσα (είτε επαγγελματίες, είτε ιδιώτες που το κατέχουν) που μπορούν να εκφέρουν μια εμπεριστατωμένη άποψη και νομίζω ότι είναι καλό να το κάνουν, ώστε το θέμα αυτό να πάψει να είναι διάλογος μεταξύ των δύο συμφορουμιτών, αλλά πραγματική δημόσια συζήτηση, ώστε να καταλάβουμε και εμείς που δεν ξέρουμε από τέτοια θέματα, τι περίπου παίζει. Και εννοείται ότι το θέμα είναι πολύ συγκεκριμένο και προσωπικοί χαρακτηρισμοί δεν αρμόζουν. Περισσότερες απόψεις, πλουσιότερα και επαρκέστερα συμπεράσματα.

Περιμένω με ενδιαφέρον λοιπόν, ως άσχετος επί του θέματος, να μάθω κάποια πράγματα παραπάνω σχετικά με το ζήτημα προγραμματισμός. Όσοι συμφορουμίτες έχουν κάνει, είδαν αμέσως βελτίωση στο αυτοκίνητό τους, ή σταδιακή? Και από τι εξαρτάται (ατμόσφαιρα, τούρμπο, ιπποδύναμη κλπ)? Γιατί σε εμάς τους ατμοσφαιρικούς 4κύλινδρους, οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες και σε κάποια φάση σκεφτόμουν κι εγώ για πρόγραμμα, αλλά κάποιοι γνωστοί μου με απέτρεψαν λέγοντάς μου ότι τα αποτελέσματα θα ήταν κατώτερα των προσδοκιών μου (κάτω από 10-15 άλογα δηλαδή). Από τότε το άφησα, αλλά δεν ξέρω αν έκανα σωστά. Άβυσσος ο προγραμματισμός τελικά...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 18-02-10 στις 23:42
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP