Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 237

Θέμα: S54 looking for new home ?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    διαβαζω το post και πραγματικα δεν πιστευω στα ματια μου...

συγνωμη βρε παιδια..αλλα εδω δεν ειμαστε για να πουμε στο αλλο τι θα κανει με τα χρηματα του..δικα του ειναι..τα βαζει φωτια και τα καιει...

θελει να φτιαξει ενα ε30 με s54 δικαιωμα του.....να μιλησουν φυσικα οσοι εχουν φτιαξει κατι παρομοιο ειναι θεμιτο και αναγκαιο απο αλληλεγγυη..αλλα εννοειται οτι ειναι χαμενα λεφτα....και οτι φυσικα δεν προκειται να παρει πισω ουτε τα μισα..και ας ειναι κοσμημα το αμαξι..το σπορ "αυτοκινητο" ειναι εξ ορισμου ακριβο..ποσο μαλλον οταν φτιαχνεις κατι διαφορετικο...και το ιδιο ισχυει για οσους πηραν hypercars και εδωσαν μια περιουσια...καλα εκαναν ομως..δικαιωμα τους..επειδη τωρα στην χωρα μας ολα κοστιζουν 5 ευρω σημαινει οτι φταινε που πηγαν και τα πηραν οι ανθρωποι???και τι ειναι αυτη η αριθμολαγνεια???το να χεις 350 αλογα δεν ειναι μαγκια και θα σε περνανε πολλοι???δεν ειμαστε εδω κοντρακικο forum με πιτσιρικια να αλλαζουν τουρμπινες στα vag τους για να περασουν τον αλλο στο φαναρι....

για να συνοψισω..ο καθενας ας κανει οτι του αρεσει..και σε οποιον δεν αρεσει..συγνωμη αλλα ας μην γραφει σε αυτο το topic..γιατι στο κατω κατω δεν τα πληρωνουμε και μαζι..το λεω πολυ φιλικα..γιατι τετοιες αντιδρασεις θεωρω οτι ειναι αστοχες τελειως..και φυσικα χωρις νοημα...αν μπορουμε να βοηθησουμε εχει καλως..αλλιως ποιος ο λογος να λεμε μην το κανεις και το ενα και το αλλο??
    φιλε μου ποιο ειναι αυτο που δεν πιστευεις, νομιζω αυτα που αναφερεις τα καλυψα στο ποστ μου.
    φυσικα και ο καθενας και λεει και κανει οτι του αρεσει.
    μεσα σε αυτην την κατηγορια ειμαι κι εγω.
    δηλαδη εγω δεν μπορω να γραψω αυτο που πιστευω?
    κι ας ειναι και λαθος, δεν πειραζει, η πραγματικοτητα ειναι αυτη που κρινει ποιος ειχε δικιο, οχι ο καθενας που τα βλεπει οπως θελει (κι εγω μεσα).

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω θα διαφωνησω καθετα μαζι σου μια και το να λεω αγω σε καποιον μπαξε παει να πει πως θα το κανει κιολας ?
    Δε το καταλαβα.
    Δηλαδη σ'αυτον που ειπα μπαξε αν του πω πηδα και απο το μπαλκονι πρεπει να το ακολουθησει.
    εσυ μπορεις να διαφωνεις μαζι μου, εγω μπορω να διαφωνω?
    ή απαγορευεται?
    προφανως καποιοι πηδηξαν απο το μπαλκονι, το αμφισβητεις?
    μηπως θελεις να αναφερουμε περιπτωσεις ανθρωπων που μπηκαν για να ρωτησουν τι λαδι μπαινει σε 316 και κατεληξαν με αυτοκινητα που οπως φανηκε δεν αντεχαν?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά Στάθη πατάω στη Γη και ξέρω μέχρι που με παίρνει. Τι έκαναν ορισμένοι τη περίοδο (όπως λες) των παχιών αγελάδων, δεν αφορά εμένα.
    τα σχολια μου κωστα εως ενα σημειο δεν ηταν προσωπικα (εως τη στιγμη που προκληθηκα προσωπικα), ηταν γενικα οπως θα ηταν σε καθε φιλο που θα μου ελεγε π.χ. βρηκα ενα ρολεξ που μου αρεσε να το παρω?
    θα του ελεγα λοιπον μην πετας τα λ7 σου σε περιοδο που δεν ξερεις αν θα τα ξαναβγαλεις. απλο.
    ισως γιατι ειμαι παθος και μαθος συλλεκτης αχρηστων ακριβων αντικειμενων.

απο την αλλη γιατι ενοχλουνται τοσο και εξανίστανται οσοι εχουν αντιθετη αποψη?
    εβαλα σε κανεναν το μαχαιρι στο λαιμο να μην αγορασει?
    εμποδισα κανεναν να βαλει φωτια στα λ7 του?
    αν ψαξει κανεις τα θεματα, αρκετα προτζεκτς που εχουν γινει και ταιριαζουν με τη δικη μου λογικη τα εχω αξιολογησει πολυ θετικα.

αλλα που δεν μου φαινονται σωστα εκφραζω επιφυλλαξεις.
    που ειναι το περιεργο?

γιατι η αντιθετη -και μαλιστα συντηρητικη- αποψη ενοχλει τοσο πολυ?
    στο κατω κατω τοσο μεγαλη βαρυτητα εχει η αποψη μου πια?

αλλωστε δεν πηγα σε κανενος το σπιτι να κατασκοπευσω τι κανει, ο καθενας μονος του οικειοθελώς θετει τον εαυτο του σε κριτικη γραφοντας δε φορουμ.
    τι περιμενει λοιπον να συμφωνουν ολοι μαζι του και οποιος δεν συμφωνει να δεχεται ειρωνιες και επιθεσεις?

2. The Following 5 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (08-03-12), Monsta (08-03-12), nikos1400 (08-03-12), Thomelef (08-03-12), TSAF (08-03-12)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP