Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

οι πρώτοι που θα βγούνε στους δρόμους πάντως αν γυρίσουμε στην δραχμή, θα είναι όλοι όσοι είναι συνδεδεμένοι με το δημόσιο. αυτό καλά θα κάνει ο κόσμος να το χωνέψει.
    πολύ απλά, θα βγούνε οι πολιτικοί μας, και θα μας πούνε. δεν υπάρχει σάλιο. κανονίστε την πορεία σας. δεν πληρώνουμε μισθούς - συντάξεις, και οποιαδήποτε άλλη χορηγεία κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.
    φυσικά το πόσο θα διαρκέσει αυτό, δεν γνωρίζει κανείς. και δεν το γνωρίζει κανείς, γιατί πολύ απλά θα είμαστε έρμαια, που θα κάνουν κωλοτούμπες σε όποιον μας κουνάει στην μούρη το 1/10 απο αυτά που μας δανείζουν σήμερα.
    αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας, γιατί αν νομίζετε ότι με την δραχμή θα στρώσει η κατάσταση εύκολα, γελιέστε.
    μπορεί να στρώσει για μένα που είμαι παραγωγή, και τα κόστη μου θα πιάσουν πάτο, κάνοντας τους έξω να με παρακαλάνε για να τους παράξω αντικείμενα.
    όχι όμως για τον ιδιωτικό υπάλληλο, τον δημόσιο υπάλληλο, και τον συνταξιούχο.
    αν ο κόσμος είναι διατεθειμένος να χάσει τα πάντα, ας γυρίσει. εμένα προσωπικά, μπορεί να με κάνει να περάσω δύσκολα για ένα διάστημα, είμαι σίγουρος όμως ότι θα γυρίσει υπέρ μου.
    πάρτε το χαμπάρι. η ελλάδα έχει πάρει την τελευταία της ευκαιρία - ελπίδα. και η ζυγαριά αυτή την στιγμή γέρνει προς το μέρος μας με την εποπτεία να βρίσκεται πάνω απο το κεφάλι μας.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

gnx (29-02-12), joseph (29-02-12), PANOS-E60 (29-02-12), Stathis (29-02-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP