το αμάξι μου είναι αστέρι από θέμα ομορφιάς τα έχει όλα και ζάντες και όλο το λουκ μ μέσα έξω είναι με γερμανικές προδιαγραφές έχει ηλιοροφή του έχω βάλει ηχοσύστημα άλα φανάρια μπροστά και πίσω είναι λεφτά αυτά που του έχω δώσει μια περιουσία. και λέω να το δώσω άλα δεν θα βρω αλό με τα έχτρα που είχε σαν αμάξι από μόνο του και αυτό που έβαλα εγω . και λέω αν είναι να πάρω ένα έτυμο 318 ις και να θέλω να βάλω ζάντες φανάρια και άλα πολλά έρχεται μια της άλλης. το μοτέρ είναι λίγο πιωμένο όσον αφορά ότι εγώ σαν βλάκας δεν του είχα κάνει σωστή συντήρηση και καίει λαδάκια στάζει λαδάκια είναι φθορές που τυχαίνουν σε ένα αμάξι που έχει 210000 χιλιόμετρα αλά αν εγώ του είχα κάνει και την στέρηση που έπρεπε δεν θα έπεφτε γρήγορα ούτε θα είχε αυτά τα προβληματάκια που βγάζει κατάλαβες?/ και από το κάποια στιγμή να με αφήσει στο δρόμο η να πρέπει να είμαι στο συνεργείο κάθε λίγο και λιγάκι λέω να βρω ένα μοτέρ και ότι αλό χρειάζεται που να είναι σωστό και να είμαι ια χαρά και λίγο γκάζι θα έχω παραπάνω αλά θα ξέρω σχεδόν από την αρχή το μοτεράκι κατάλαβες?/