Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 55

Θέμα: [E90] Προβλημα με Ν43

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostase46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπως πολυ απο δω ξερετε εχω παρει ενα Ε90 320i με Ν43 κiνητηρα.
    .......................
    ........, το προβλημα μου ειπαν ειναι οτι το πηγαινω πολυ χαλαρα κι οτι πρεπει να ανοιγω που και που.
    Σημερα σταματοντας στο φαναρι μου ξαναεκανε το κομπιασμα.

Εχω αγανακτήσει μ' αυτο το αυτοκινητο τι αλλο δηλαδη μπορει να βγαλει.

Kατοχος και εγω του Ν43 σε Ε60, ειμαι στην ευχαριστη θεση(φτου να μη με ματιασω!!!) να πω οτι δεν εχει βγαλει μεχρι σημερα (αγορα καινουργιο πριν 3,5 χρονια και εχω κανει 40,000χιλ.) κανενα απολυτως προβλημα!!!

αν και εγω ειμαι 46 ενω εσυ 26, μου κανει εντυπωση οτι το πας "χαλαρα",....οχι οτι εγω το "μαστιγωνω"....... αλλα τις 7000στροφες τις βλεπει συχνα το στροφομετρο.....και αληθεια εχω την εντυπωση οτι εχει "ανοιξει"αρκετα καλα ο κινητηρας!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι να σου πω βρε Κώστα...

Μπεκ και πολλαπλασιαστές έχω αλλάξει κι εγώ. Τα μπεκ τα πέρασαν στην εγγύηση ευτυχώς, τους πολλαπλασιαστές όχι. Για τους αισθητήρες NOX είναι γνωστό το θέμα, εκείνο δε της πίεσης λαδιού μου φαίνεται τυχαίο.

Είναι λογικό να έχεις απαυδήσει με τόσο συχνές και ακριβές βλάβες, πίστεψέ με όμως όταν σου λέω πως ο Ν43 είναι ο πιο αξιόπιστος κινητήρας που είχα ποτέ.
    Υστερα απο τις περιπετειες που εχεις περασει εσυ με τα προηγουμενα οχηματα σου,......η Ε60 θα σου φαινεται αλεξισφαιρη !!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

A8hnaios (22-01-12), S8N (22-01-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP