τι να κανω???...αφου καθε μερα που πηγαινα για ψωμι τις εβλεπα εκει!!!!....οταν του ειπα χθες θελω αυτη,μου λεει ειναι παραγγελια,ε δεν πειραζει δωσε μου την αλλη,....ολες ειναι παραγγελια!!!...αμα θελεις σου φτιαχνω μια σπεσιαλ αυριο!!!....οποτε κατεληξα καπως ετσι:
θα πω στην μανα μου να μας φτιαξει μια πρασοπιτα με εφτα φυλλα!!!
...αν και να πω την αμαρτια μου,ελεγα οτι στη συναντηση θα ειμασταν 2-3 ατομα, αφου ολοι ειχαν θεσει την αβεβαιοτητα της συμμετοχης τους,οποτε θα με "ξαλαφρωνε καπως η γκαφα μου".....αλλα τελικα ηρθαν οι περισσοτεροι!!!!.....δεν πειρααααααζει!!! την αλλη φορα θα τους εχω και σως να γλιστραει!!!
![]()

τι να κανω???...αφου καθε μερα που πηγαινα για ψωμι τις εβλεπα εκει!!!!....οταν του ειπα χθες θελω αυτη,μου λεει ειναι παραγγελια,ε δεν πειραζει δωσε μου την αλλη,....ολες ειναι παραγγελια!!!...αμα θελεις σου φτιαχνω μια σπεσιαλ αυριο!!!....οποτε κατεληξα καπως ετσι:

αν και να πω την αμαρτια μου,ελεγα οτι στη συναντηση θα ειμασταν 2-3 ατομα, αφου ολοι ειχαν θεσει την αβεβαιοτητα της συμμετοχης τους,οποτε θα με "ξαλαφρωνε καπως η γκαφα μου".....αλλα τελικα ηρθαν οι περισσοτεροι!!!!.....δεν πειρααααααζει!!! την αλλη φορα θα τους εχω και σως να γλιστραει!!!
Απάντηση με παράθεση