Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 95

Θέμα: ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγουρα σε πρωτη φαση Δημητρη κοιτας την τιμη.. Απλα μετα τα ζυγιζεις.. Και το λεω αυτο, διοτι στις κλειστες κοινωνιες (οπως εδω που ειμαι εγω), καποιες φορες πρεπει να πας να υποστηριξεις τον αλλο και ας ξερεις οτι θα τον φας λιγο.. γιατι αν ειναι για πολυ, φυσικα δεν πας.. ειδικα αμα εχεις και μαγαζι.. (στηριζεις τη τοπικη κοινωνια-οικονομια)
    Αμα εισαι δημοσιος υπαλληλος, δεν τα πολυκοιτας αυτα.. γιατι δεν σε νοιαζει να "φανείς" καπου..

Θυμαμαι και τοτε που ειχαμε κανει εγω κι εσυ, τις μετατροπες μας.. Εμενα μου ζητουσαν 6000 και επαιρναν και πισω του 2λιτρου.. σε αλλον 6500, αλλος ακουσα οτι ζητουσε και 10000 στις αρχες.. Κι εμενα μου στοιχισε ολη η μετατροπη, να ερθει μεχρι τη πορτα μου 2800..
    Και στη τελικη εμαθα και για μαγαζι που παει και ψωνιζει απο τον Αγγλο και τα φερνει εδω και τα μοσχοπουλαει..

Αλλα ειναι αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω.. Η αισχροκερδια.. Καθε επιχειρηση που λειτουργει, εχει στοχο της το κερδος.. Δεν ειπε κανεις το αντιθετο.. αλλα μη το ξεσκιζεις.. (γενικα μιλαω, δεν απευθυνομαι σε καποιον συγκεκριμενα)
    επειδη μαλλον εχω παρεξηγήθει λεω απλα και βεββαια στηρίζω την τοπικη κοινωνια ποτε δεν εχω κανει αγορες απο το net π.χ ρουχα παπουτσια κλπ κλπ
    οτι εχει να κανει με μενα τα αγοραζω απο Ναουσα ,οτι εχει να κανει ομως με το αμαξι εκει τι βλεπω αλλιως τι δουλεια το ψαχνω θυμαμε πως οταν εψαχνα πολλαπλασιαστεσ για το Μ3 τους βρηκα σχεδον στα μισα απο οτι μου ελεγαν τα συνεργια στη θεσ/νικη αν ειναι κατι ποιο φτηνο στη πολη μου ναι θα ο παρω απο εκει (μιλαω για το αμαξι).. στην οικογενεια εχουμε 5 αυτοκίνητα οποτε πιστευω πως καλυπτω και τα τοπικα συνεργεια τα μοιράζουμε και ετσι δεν εχω προβλημα με κανενα.. αυτα και νομιζω πως εχω καλυφτεί..

2. The Following 2 Users Say Thank You to ΔημήτρηςΜ3 For This Useful Post:

katsaraios (17-01-12), zaharias (17-01-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP