Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 116

Θέμα: MegaSquirt άγραφος εγκέφαλος!!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπόν να κάνω ένα update και να πω οτι το project βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο. Μάλιστα πήγα 2 φορές πίστα με τα παιδιά και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Από δύναμη πάμε καλά και απο θερμοκρασίες τίποτα, ακόμα και στα ζόρια της πίστας. Μένει πολύ δουλειά ακόμα καθώς οι χάρτες καυσίμου δεν είναι ακομα έτοιμοι και οι χάρτες advance είναι σε πολύ safe τιμές. Πρέπει ακόμα να συνδέσω βεντιλατερ, knock sensors, αισθητήρα εκκεντροφόρων και διάφορους άλλους αισθητήρες. Μέχρι το fine-tunning δλδ έχω ακόμα.

Το αυτοκίνητο πηγαίνει απολύτως ομαλά, χωρίς άκαυτες, αφλογιστίες και κομπιάσματα, ενω το ρελαντί είναι σε ένα επίπεδο αρκετά ικανοποιητικό που μου επιτρέπει να κυκλοφορώ στην κίνηση. Ωστόσο επειδή η μαμά βαλβίδα του ρελαντί είναι για τα μπάζα, πήρα πεταλούδα απο Μ44 η οποία έχει επάνω την βαλβίδα και είναι πολύ καλύτερη.

Να πω ακόμα οτι στη πίστα οι ενδείξεις που βλέπω ζωντανά στο carputer μου δίνουν μια μεγάλη σιγουριά οτι τα πράγματα βαίνουν καλώς. Χρωστάω βιντεάκι, δεν το έχω ξεχάσει...

2. The Following 4 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:

BILL007 (04-01-12), m-power_01 (05-01-12), Panos 316T (04-01-12), Stunt Mike (04-01-12)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP