-
ΤΟ ΚΕΡΔΗΣΑ!!

ΟΟΟΟΟΟ ναι!! Τέρμα οι μπαλοτιές!!!!
Το πρόβλημα ήταν όντως εκεί που νόμιζα και μπόρεσα να το παρακάμψω, αν και στη αρχή το αποτέλεσμα των δοκιμών πήγαινε να με παραπλανήσει!! Εβγαλα τα μπουζάκια τα οποία ηταν κατράμι τα καθάρισα, άφησα τους θαλάμους ανοιχτούς για αρκετή ώρα να καθαρίσουν απο τις αναθυμιάσεις, έκανα κάποιες πατέντες στην καλωδίωση και δοκίμασα ξανά!
Μετά απο τον χαμό που γινόταν πριν ήρθε η λιακάδα στον εσωτερικό κόσμο του κινητήρα! Δούλεψε στρωτά και ήρεμα, απροσδόκητα καλα θα έλεγα! Και σαν να μην έφτανε αυτό το αμάξι κράτησε και ρελαντί όταν άφησα το γκάζι!!! Εκει είναι που τρελάθηκα και δεν μπορούσα να το πιστέψω πως το μοτέρ ζει απο μόνο το χωρίς να πατάω γκάζι!!!!! Πραγματικά μου ήταν δύσκολο να πιστέψω πως το μοτερ είναι ζωντανό και δεν πατάω εγω το γκάζι!!! Η χαρά και ο ενθουσιασμός ήταν απερίγραπτος, μετά απο τόσους μήνες διάβασμα, μελέτη και σκληρές γκαντεμιές! Φυσικά αυτή είναι μόνο η αρχή και έχει ΠΑΡΑ πολύ δουλειά ακόμα για να τελειώσει το προντζεκτ, αλλά τώρα έχω κάτι που δουλεύει και εδώ αρχίζει το ωραίο μέρος του παιχνιδιού!!
Η χαρά και ο ενθουσιασμός απερίγραπτός!!

Τώρα αρχίζει το παιχνίδι με τους χάρτες και φυσικά ο τυφλός εργοστασιακός λαμδα δεν είναι αρκετός, ελπίζω αύριο κιόλας(σήμερα δλδ) να τελειώσω με την τοποθέτηση του wideband και το βράδυ να πάω για βολτούλα
!!
-
The Following 8 Users Say Thank You to kloukakis For This Useful Post:
BILL007 (09-12-11), bill_m3 (13-12-11), Dimzan (12-12-11), Dr. Yamastura (12-12-11), GiannisRob (09-12-11), Kostas_1 (11-12-11), Panos 316T (09-12-11), Stunt Mike (10-12-11)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP