Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 103

Θέμα: Dilemma: Μ3 or Cooper S

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #32
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    6.186
    Thanked
    10611
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Αφου διαβασα λεω:

    α) Τα ποσα που σου ειπαν για τις τρακες που ειχε μην σε τρομαζουν. Αν ειχε φτιαχτει σε εξουσιοτημενο ειδικα. Τα ανταλλακτικα των ΜΙΝΙ ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Ουτε σύγκριση με BMW!!!.

    β) Ανεξαρτητα απο το παραπανω, τρακαρισμενο ΜΙΝΙ δεν πaiρνουμε ποτέ. Ειναι ετσι φτιαγμενα που το παραμικρό τρακαρισμα προκαλει μεγαλη ζημιά. Επίσης ουτε καν ΜΙΝΙ μτχ δεν θα αγοραζα. κατα κανόνα ειναι σκισμενα (η δοξα των φαναριών), εκτος αν το ειχε καμιά γυναικα (οχι όμως η δική μου ).

    γ) Όσο για τα ακινητα που συζητάτε, μην νομιζετε οτι απεχουν πολύ αυτά από την πραγματικότητα. Προχθες συναδελφος στο γραφειο αγορασε μεζονετα 250τμ στο πανοραμα Βούλας με 400χιλ ¤ και του εκανε δώρο και μια μερσεντες (δεν ρωτησα μοντελο) που ειχε ο πωλητης.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 02-12-11 στις 15:47

  2. The Following 4 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

    BILL007 (02-12-11), Monsta (02-12-11), Panos 316T (02-12-11), Ptboul (02-12-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP