Αρχικό μήνυμα απο
m-power_01
Γιωργο , μην ξεχνας οτι στην αντιπροσωπια δουλευουν και ενα σωρο αλλοι ανθρωποι ,οι οποιοι δεν ''παραγουν'' εργο!!! Η τηελεφωνητρια δεν παραγει εργο...και δεν φερνει αμεσα κερδη!! Ούτε η καθαρίστρια ,ούτε η κοπέλα στο ταμείο, ουτε στο λογιστηριο κλπ κλπ! Μονο οι μαστορες και οι πωλητες φερνουν αμεσα κερδη! Αρα απο που θα πληρωθουν ολοι αυτοι? Απο το εργο των υπολλοιπων φυσικα...Άρα οι εργασίες ειναι υπερκοστολογημενες... Επισης η αντιπροσωπεια εχει αλλο ενοικιο, αλλα ρισκα και αλλες υποχρεωσεις...Ακομα και τις καρτουλες ή τα ημερολογια που μοιραζουν τα πληρωνουν αυτοι και όχι η μαμα bmw...Και ο συλογισμος αυτος δεν εχει σταματημο...Απο τον καφε μεχρι την δερματινη πολυθρονα!
Αρη, για το οτι δεν σε αφηνουν να παρακολουθεις...οκ εχεις δικιο ,θελεις να βλεπεις τι κανουν ,πως το αντιμετωπισζουν κλπ κλπ Αν εσυ το θελεις 1 εγω το θελω 10.
Αλλα σκεφτηκες οτι εκεινοι δεν γνωριζουν τον Αρη? Αν ο Αρης αναψει τσιγαρο την ωρα που αλλαζουν φιλτρο βενζινης τι θα γινει? Ή αν τον πλακωσει τιποτα εκει μεσα?
Το δέχομαι αυτό που λες και είναι σωστό, αλλά πιστεύεις ότι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος? Άλλωστε, μόνο στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία (και όχι όλων των εταιρειών μάλιστα) είναι τόσο ευσυνείδητοι, που ενδιαφέρονται για τέτοια ζητήματα? Υπάρχουν κάποια θέματα ασφαλείας, δεν αντιλέγω, αλλά υποτίθεται ότι είμαστε νοήμονες άνθρωποι, δε νομίζω ότι πολλοί θα έκαναν τέτοιες απερισκεψίες όπως το άναμμα τσιγάρου. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και ταμπέλες που προειδοποιούν κλπ ώστε να προλαμβάνονται τέτοιες συμπεριφορές. Και φυσικά, ποτέ δε μπορεί να είναι βέβαιος κανείς για τίποτα, αλλά το ίδιο συμβαίνει και αλλού (βενζινάδικα, νοσοκομεία κλπ) όπου μπαίνει ο ατομικ΄πος παράγοντας.
Οι λόγοι ασφαλείας πιστεύω ότι είναι πιο πολύ πρόσχημα, παρά η πραγματικότητα, που κατά τη γνώμη μου είναι το ότι δυσανασχετούν να έχουν τον κάθε σχολαστικό κάτοχο πάνω από το κεφάλι τους να επιβλέπει πιθανόν κάποιες τακτικές εργασίες που δεν γίνονται (πχ σφίξιμο χειροφρένου, σχολαστικός έλεγχος σε φρένα, αμορτισέρ κλπ), αλλά και για να μην έχουμε άμεση επίγνωση του πόσο εύκολα και γρήγορα γίνονται ορισμένες εργασίες, για τις οποίες πληρώνουμε υψηλά εργατικά. Αυτή είναι η άποψή μου και πάντα εκτιμώ τα συνεργεία που με αφήνουν να βρίσκομαι στο χώρο του σέρβις, πάντα με δική μου ευθύνη βέβαια.
Στα υπόλοιπα περί υπερκοστολόγησης των εξουσιοδοτημένων ώστε να ισοφαριστεί η ζημιά από μη παραγωγικά άτομα (πχ τηλεφωνήτριες κλπ) με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong