-
φιλε δε συμφωνω καθολου μαζι σου. και ουτε ταριφας ειμαι ουτε συγγενη ταριφα εχω. και εγω τους εχω βρισει απειρες φορες για την ανυπαρκτη παιδεια τους για τον τροπο οδηγησης τους που φρεναρουν οπου βρουν για να παρουν πελατη, για τις διπλοκουρσες που κανουνε, για την επιλογη διαδρομης, για τα πειραγμενα ταξιμετρα ακομα για τα πεσιματα που κανουν σε οποια γκομενα παρουν κουρσα. αλλα για ολα αυτα που προανεφερα εχει και τις ευθυνες τις η πολιτεια που δεν επερνε αδειες επιτοπου μετα απο καθε καταγγελια ωστε να μαζευτει η ασυδοσια σε αυτο το κλαδο. το λεω ως παθων γιατι κατηγγηλα ταριφα που δε του αρεσε η διαδρομη που του ειπα και η απαντηση του αστυνομικου που καθοταν ολως τυχαια στο πεζοδρομιο αφου κατεγραψε το περιστατικο ηταν κανε καταγγελια στο υπουργειο μεταφορων η στο συνδικατο του. τρεχα γυρευε δηλαδη. οσο αφορα το θεμα που θιγεις ειμαι εντελως αντιθετως και εχουν δικιο οι ταριφες να φωναζουν. δεν μπορει μια κυβερνηση απο τη μια μερα στην αλλη να ανατρεπει οικογενειακους προγραμματισμους μιας ζωης και να απαξιωνει μια αδεια που καποιος εσκασε ακομα και 200000 ευρω. και θα πει καποιος οι περισσοτεροι την πηραν πριν 30 και 20 χρονια. αλλα εστω και το 10% που τις πηρε προσφατα δε το στελνεις στη φυλακη με ενα νομο που φερνεις απο τη μια μερα στην αλλη. αυτα τα πραγματα θελουν σχεδιασμο και οι σοβαρες κυβερνησεις δινουν τουλαχιστον μια 10 ετια περιθωριο μεχρι να επελθει η πληρης απελευθερωση. αλλα ακομα και αυτο να παραβλεψουμε με την ανεργια στο 16% η πληρης απελευθερωση θα διπλασει τον ηδη μεγαλο αριθμο των 15000 ταξι της αθηνας με οτι αυτο συνεπαγεται στο κυκλοφοριακο αλλα και στο επιπεδο διαβιωσης των επαγγελματιων
-
The Following 4 Users Say Thank You to Moufas E46 For This Useful Post:
Andreas_E92 (20-07-11), dark knight (19-07-11), gkaras (21-07-11), Panos 316T (20-07-11)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP