Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 68

Θέμα: Επιθετικη οδηγηση...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

σιγουρα θα το ξανασκευτει να κανει μλκια ξανα! και απο την συμπεριφορα του ,εχω βγαλει το συμπερασμα οτι στανταρ την εχει πληρωσει και αλλος κοσμος τον τσαμπουκα του, αλλα μετα σκευτομουν οτι θα μπορουσα να του ειχα αφησει καποιο κουσουρι η στον τοπο οπως λες η να ειχαμε μηνυσεις για ξυλοδαρμο και παει λεγοντας! για αυτο και δεν αισθανομαι καλα για την ολη φαση! δεν ειναι καθολου ωραια η αισθηση του να χτυπας τον αλλον και να τον βλεπεις να ματωνει (του ανοιξε η μυτη , και εγω δεν εφυγα "αγρατζουνιστος" )ειμαστε ανθρωποι και οχι ζωα και το "ξυλο" πρεπει να ειναι η τελευταια επιλογη! και αν μπορεις να το αποφευγεις πρεπει να το κανεις! εγω δεν ειχα αλλη επιλογη ! ασχετα αν το τελος ηταν υπερ μου, θα μπορουσε να ηταν διαφορετικα τα πραγματα!

δεν ειχα παιξει ξυλο πιτσιρικας ουτε για πλακα και στα 29 μου επαιζα μπουνιες με εναν αγνωστο για την αξιοπρεπεια μου, για την περιουσια μου, και για την ιδια μου την ζωη , και της μητερα μου αν θες! βγηκε το "θυριο' απο μεσα μου για πρωτη φορα και αυτο με τρομαξε! δεν μου αρεσα, δεν ειμουν εγω! αλλα η συγκεκριμενη κατασταση με εφερε στα ακρα

2. The Following 5 Users Say Thank You to Bassakos For This Useful Post:

dark knight (10-12-14), konstantinaM3 (10-12-14), Nick bmwlover (30-08-11), Panos 316T (07-07-11), S8N (29-08-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP