Φίλε, η πηγή που παρέθεσες τι αποδεικνύει?
Πως η αστυνομία είναι το πιόνι της κυβέρνησης και κάνει ό,τι της πει.
Σωστά?
Είπε κανείς το αντίθετο?
Απο'κει και πέρα, πρέπει να πούμε πως καλά κάνει και είναι άμοιρη ευθυνών?
Με τη λογική αυτή και ο πληρωμένος δολοφόνος εντολές εκτελεί, δεν έχει κάτι προσωπικό με αυτόν που καθαρίζει οπότε δεν φταίει αυτός, το ψωμί του βγάζει(ακραίο παράδειγμα αλλά έπιασες φαντάζομαι τι θέλω να πω).
Ακόμα κι έτσι όμως, αν και προσωπικά τη λογική αυτή δεν τη δέχομαι, δε νομίζω πως είχε κανείς εντολές πχ να βαράει γέρους όπως είδαμε σε εικόνες.
Αυτό ήταν προσωπική έμπνευση μάλλον του συγκεκριμένου ΜΑΤατζή (που δυστυχώς ήταν πολλοί τέτοιοι την προηγούμενη βδομάδα), αλλά δεν είδα να υπάρχει καμια τιμωρία για τις περιπτώσεις αυτές που σε λίγο καιρό θα είναι ο κανόνας (να αφήνουν απείραχτους κουκουλοφόρους και να βαράνε τους απλούς πολίτες) και γι'αυτό φέρει ευθύνη τόσο η δικαιοσύνη, όσο και οι υπέυθυνοι της αστυνομίας αλλά και οι συνάδελφοί του που δεν τον σταματήσανε και δεν ενημέρωσαν τους ανώτερούς τους για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.
Όπως και να'χει, είτε ακολουθούν τυφλά εντολές σαν υπάκουα στρατιωτάκια είτε δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο (κατά τη γνώμη μου είναι συνδυασμός και των 2), ένστολοι σαν αυτούς που είδαμε τις προάλλες είναι επικίνδυνοι για τους πολίτες και τέτοιες τακτικές βίας και εκφοβισμού πρέπει να εκλείψουν γιατί εκτός από άδικες, κάποια στιγμή θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong