Αρχικό μήνυμα απο
nik200
τυγχανει να εχω ξαδερφο στα "ματ"..ο οποιος μου λεει το εξης..μην πιστευετε τηλεορασεις..και βιντεο..ολα ειναι κατευθυνομενα..συν η καθε επιθεση που προβαλεται απο τα media..μπορειτε να ξερετε τι εχει προηγηθει??
ποσες φορες εχετε δει μια ιστορια η οποια ειναι τελειως διαφορετικη αν αρχισει απο ενα διαφορετικο σημειο??
και ναι υπαρχουν και καλοι και κακοι..και πουλημενοι και ψευτονταηδες οπως σε ολες τις δουλειες..λεει ο ξαδερφος..
στα τελευταια επεισοδια της κερατεας..επειδη ετυχε ο ξαδερφος να ειναι εκει.."εφαγε" μολοτωφ και παραλιγο να καει ζωντανος..εσεις θα κανατε αυτη την δουλεια για 800 ευρω??εσεις στην δουλεια σας αν καποιος επιτιθονταν σε ενα συναδελφο σας δεν θα τον προστατευατε??δεν θα δερνατε καποιον ο οποιος παιζει με την ζωη σας????ευτυχως γλιτωσε με ελαφρα καψιματα!!
δεν θα παρω την πλευρα κανενος γιατι πολυ απλα δεν ειμαι μπροστα να ξερω ακριβως τι γινεται..αν βαρανε οι αστυνομικοι λαο ναι ειναι 200% υπολογοι..αλλα τι φταινε και οι αστυνομικοι να τρωνε μολοτωφ, πετρες κτλ στο κεφαλι απο τον καθε παρακρατικο την στιγμη οπου εχουν 5 εντολες και τις οποιες δεν μπορουν να παραβουν..γιατι αυριο δεν θα εχουν δουλεια..
ναι καταδικαζω τους πουλημενους οι οποιοι ηταν αυτοι που τους βαραγαν στο σχολειο και τωρα βγαζουν το αχτι τους με σημαια την ελληνικη αστυνομια..στον καθε πολιτη..