Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Eleni Εμφάνιση μηνυμάτων
εδω δεν υπαρχουν γνησια ανταλακτικα απο Βραζιλια, Πουερτο Ρικο και οποιαδηποτε αλλη χωρα οπως λες.... Η εταιρια σου βαζει τα γνησια ανταλακτικα και οχι αφτερ μαρκετ.....

Εχω αυτοκινητο κατευθειαν απο Γερμανια, και ειμαι αρκετα ενημερωμενη......
πια αμερηκη τωρα ελα σοβαρευτητε λιγο τουλαχιστον η εμ3 /Ε36 που βγαζει 286 αλογα μαμα οι αμερικανοι την εισηγαγαν με 240????? αυτη η μπ εμ βε φιλιαλ στη σαουθ καρολαινα και οπουδηποτε δε δουλευουν ανταλακτικα τριτικασμικα????? καλα ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ αυτο που λετε??? Εδω στο δικο μου Αυτοκινητο το BMW 850CSI///M8 απ τα λιγα μετρημενα κομματια που πηρανε εισαγωγη μου βαλανε τη πατατα μπροστα στα φρενα ΜΗ ΤΟΥΣ οριγκιναλ ///Μ δισκους με μονοπιστονη Δαγκανα!!!!! Χωρις την Μανισια Τετραπιστονη που εχουν Τα Ευρωπαικα Τι να Περιμενη Καπιος Διανοητικα ΥΓΙΕΣ απο μια χωρα που σε κατασχετουν οι αρχες τ αμαξι οταν υπερβεις εις τριπλουν το αναγραφωμενο οριο ταχυτητας,,,,, στην ΕΥΡΩΠΗ για αυτους που διαθετουν αερο-αμαξια το να Τελικιασουν οταν υπαρχει αδεια λωριδα ειναι ρουτινα ΑΛΛΑ,,,,,,,,,,,,,τι να πει καπιος για αυτο τον τοπο της γης που δεν γενναει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ψυχη και αυτοβουλο Ταπεραμεντο αλλα Ηλιθηοειδης προγραμματισμενα ρομποτακια