Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
τα μπουζί κύριοι, στα 25κ χιλιόμετρα αρχίζουν να παραδίδουν πνεύμα.
είναι κάτι σαν τις αλλαγές λαδιών που προτείνει το εργοστάσιο κάθε 20κ, καθώς και το lifetime
για τις βαλβολίνες του σαζμάν.
αν τα μπουζί δεν έχουν θέμα και αλλάξεις πολαπλασιαστές, δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να
συμβεί - εμφανιστεί βλάβη. μην ακούτε τι λένε διάφοροι μηχανικοί. ότι μπορεί να πάθει ένα
μπουζί με 5 - 10 χιλιάδες χιλιόμετρα αλλάζοντας πολαπλασιαστές, το ίδιο μπορεί να πάθει και το
καινούριο...
Kοίτα, στη διάρκεια παίζει τεράστιο ρόλο και η ποιότητα του μπουζί, το υλικό (ιριδίου ή όχι) κλπ.
Εγώ άλλαξα λίγο πριν τα 45.000 χλμ παρότι ο μηχανικός επέμενε να μην τα αλλάξω ακόμα και τελικά είχε δίκιο μιας και ήταν σχεδόν σαν καινούρια!
Αλλά προτίμησα να τα αλλάξω λίγο νωρίτερα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Απλά τα 20-25.000 αυτοκίνητα είναι για αυτοκίνητα σαν τα Μ, πειραγμένους κινητήρες κλπ.
Για αυτοκίνητα στυλ 320 είναι πολύ λίγα, τουλάχιστον αυτό είδα στην πράξη.

Τώρα για το θέμα με τους πολλαπλασιαστές, κι εγώ έτσι πίστευα.
Πολλοί όμως που άλλαζαν και ξαναάλλαζαν πολλαπλασιαστές γιατί καίγονταν συνεχώς, μόλις άλλαξαν και μπουζί ταυτόχρονα δεν είχαν ξανά πρόβλημα.
Γι'αυτό προτείνω και την αλλαγή αυτή, έστω και προληπτικά αφού το επιπλέον κόστος είναι αρκετά μικρό και σε πολλές περιπτώσεις υπήρξε αποτέλεσμα.
Κι οκ, αν μιλάμε για τόσο καινούρια μπουζί ίσως να μην υπάρξει διαφορά, αν ο άλλος όμως έχει τα μπουζί 30.000+χλμ, τότε καλό είναι να τα αλλάξει αν έχει θέμα με πολλαπλασιαστές.