Δημήτρη εγώ αν και τα γουστάρω τέτοια πράγματα, στο δικό μου αμάξι που βλέπει και συχνά πυκνά πιστούλα το διαφορικό δεν το κόλλησα. Για ντριφτ θα με βοηθούσε πιο πολύ απο το quaife που μου κόστισε συνολικά 1100Ε(τελειωμένο). Το θέμα είναι οτι είναι καθημερινό αυτοκίνητο, πελώριο, 1500 κιλά και 1800-8ν. Στην άσφαλτο που σου επιτρέπετε να παίξεις, ενα μαμα 25% στο οποίο μπορείς με πατέντα να ανεβάσεις το ποσοστό εμπλοκής μάλιστα, θα είναι ότι ψάχνεις. Και δεν χαλάς και την χρηστικότητα του αυτοκινήτου.

Γι αυτούς που ρώτησαν για το quaife έχω να πω ότι τα λεφτά του είναι πολύ λίγα γι αυτά που σου δίνει + οτι δεν έχει έξοδα συντήρησης + οτι έχει εγγύηση εφ όρου ζωής. Τα λεφτά του μαμα με τον χρόνο περνάνε το κόστος αγοράς του quaife. Σε δύναμη δεν είδα να κόβει, απλά επειδή το πίσω μέρος πατάει καλύτερα, θέλει και παραπάνω δύναμη. Όχι όμως ότι δεν μπορεις να κάνεις παντηλίκια, ίσα ίσα το αντίθετο.

Επειδή βλέπω ότι έχεις όρεξη για παιχνίδι θα σου έλεγα να δόσεις το θεριό και να πάρεις ή να φτιάξεις ένα Ε30 318ις. Και καλύτερη οικονομία θα δεις και είναι και πολύ φοβερό fun to drive αυτοκίνητο, στο οποίο μπορείς να κάνεις και ότι σηκώνει ο νους σου καθώς είναι πολύ απλό μηχανολογικά. Ασε που σου έχω και εγκέφαλο έτοιμο,είτε γραμμένο είτε άγραφο αν χρειαστείς. Πάρε Ε30 318ις. Είναι κίνηση που δεν θα σου κοστίσει(ίσως και να βγάλεις) και θα δεις και τεράστια διαφορά σε όλους τους τομείς.