συμφωνοντας απολυτα,να συμπληροσω ακομα και τους φιλους-γνωστους κλπ,που ασχολουντε ερασιτεχνικα με το αθλημα και κανουν καποιες δουλειες στο αυτοκινητο,τουλαχιστον μεχρι εκει που μπορουν γλυτονωντας πολυ χρημα και χρονο.....
φτιαχνοντας λοιπον και το αυτοκινητο του φιλου χωρις χρηματα φυσικα,γιατι ο φιλος ειναι πχ υδραυλικος και του περασε 2 βρυσες στο σπιτι.....χωρις χρηματα και αυτος......και παει λεγωντας......
και πολλες φορες γινεται χωρις καμια ανταποδωση,σε ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ φυσικα......ετσι απλα!!!!
στην επαρχια αυτο συμβαινει πολυ συχνα και οσο περναει ο καιρος,ολοενα γινεται και περισσοτερο........ολα αυτα φυσικα γινοντε σχετικα με το τι κυκλο γνωριμιων εχει ο καθενας....
ο δικος μου κυκλος ας πουμε αποτελειται,απο χειριστες χωματουργικων μηχανηματων-φορτηγατζηδες-γερανιστες-μηχανουργεια κλπ....γιατι και εγω ειμαι του ιδιου συναφιου και αφου μιλαμε για συντηρηση αυτοκινητου στις πιο πολλες εργασιες,πληρονω μονο τα ανταλλακτικα......
ΕΑΝ ΟΜΩΣ μπλεξω με γιατρους-συμβολαιογραφους κλπ ειμαι ''προβατο επι σφαγη''.......οπως ειναι και αυτοι ''προβατα επι σφαγη'' οταν μπλεκουν με συνεργεια-ρεκτιφιε-ανταλλακτικα κλπ
πολυ ωραιο θεμα παντως!!!!!......βγαλτε τα εσωψυχα σας..![]()