Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: Στόχος: 500 whp

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

φιλε στρατο και εγω θα συμφωνισω με το χρηστο (gardelic)...

ειμαι μαζι σου στο να το φτασεις οσα αλογα θελεις..αλλα οπωσδηποτε με μια σωστη αναρτηση και ενα καλο μπλοκε...για ποιο λογο??πολυ απλα πρωτα για την ασφαλεια σου και δευτερον διοτι μονο ετσι θα μπορεσεις να ευχαριστηθεις το αμαξι...θες να κανεις κοντρες??στησε το αμαξι κοντραδικο..θες να κανεις παντες??στησε το αμαξι driftadika..το θελεις καθημερινο..βαλε καποιες light λυσεις απο τις πανω που ομως να μπορουν να διαχειριστουν το αμαξωμα σε extreme καταστασεις (βλεπε full πιεση)...

οπως ολοι ξερουμε αμαξι που να τα κανει ολα δεν υπαρχει.....αρα θεωρω οτι το σωστο και πρεπον ειναι να αποφασισεις ακριβως γιατι το θελεις και ετσι να πορευτεις..

γουσταρω τα project cars οσο τιποτα..αλλα να μην ξεχναμε οτι οσο φευγεις απο τον κατασκευαστη τοσο πιο δυστροπα, δυσκολα και πιο ευπαθη γινονται τα αμαξια μας..

τα λογια αυτα ειναι απολυτως φιλικα και ευχομαι με το καλο το project να παρει σαρκα και οστα και να το χαρεις οσο δεν παιρνει..απλα πανω απο ολα η ασφαλεια....

υγ..το πολιτικο μας αμαξι στο πραγματικο κοσμο ειναι οτι χειροτερο να σκαλιζουμε..γιατι δεν κανεις την κινηση κλειδι να παρεις κατι αλλο και να πειραματιστεις σε εκεινο???εγω τοσα χρονια αυτο κανω..και οποτε ειχα ζημια το πεταγα στην ακρη και οποτε μπορουσα το εφτιαχνα..think about it

2. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

Thomelef (03-04-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP