Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
Για τι το λες αυτό;

Για το τριεθνές της Νερατζιώτισας; (ο μόνος προορισμός είναι το Mall, και το Jumbo, τυχαίο; )

Για το σταθμό αγιάς παρασκευής που δεν είναι ουτε στο χαλνάδρι ούτε στην αγία παρασκευή;

Για το νομισματοκοπείο; Μάλλον την έβαλαν εκεί τη στάση για να προμηθευτούμε γρήγορα τις δραχμές.

Για τον σταθμό κάτζας; (στη μέση του πουθενά, αφού ορκίζομαι ότι ώρες ώρες βλέπω εκείνες τις αχυρόμπαλες που έβλεπα στα γουέστερν πριν αρχίσουν τα πιστολίδια)

Για το σταθμό Χαλάνδρι; (που είναι στην δουκίσης πλακεντίας)

Για το σταθμό δουκίσης πλακεντίας (που είναι στην αρχή της Ηρακλείτου και 500 μέτρα πάνω από του Χαλανδρίου; )

Δεν είμαι αχάριστος το μετρό με εξυπηρετεί 100% αλλά ορισμένα πράγματα κάνουν κρα, όχι μπαμ.
Συμφωνώ 100% !

Ενώ θα περίμενες οι σταθμοί να είναι στο κέντρο ή τις πλατείες των πόλεων, μοιάζουν να φτιάχτηκαν όλοι σε μια ευθεία - διάσπαρτοι - επειδή έτσι βόλευε ή εξυπηρετούσε συμφέροντα και ίσα για να βγει η υποχρέωση προς τους πολίτες.

Ούτε εγώ είμαι αχάριστος κ μάλιστα είχα την τύχη το μετρό της Δουκίσης να είναι 10' με τα πόδια από το σπίτι μου, θεωρώ όμως ότι η μόνη γραμμή που θα δώσει πραγματική ζωή κ θα έχει νόημα είναι η γραμμή U που θα ενώνει κόσμους στην κυριολεξία.

Πανεπιστημιούπολη χωρίς μετρό? Κηφισίας? Λιμάνι Πειραιά που θα έπρεπε να έχει σε κάθε αποβάθρα που λέει ο λόγος? Μεσόγεια που για να πας στους σταθμούς στη μέση του πουθενά θες αμάξι κ άλλα 10' περπάτημα από εκεί που έχεις παρκάρει?

Το έχουμε που το έχουμε το αμάξι στο dna μας είναι κ οι συγκοινωνίες ελλιπέστατες, οπότε γιατριά δεν υπάρχει.