Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 72

Θέμα: Z3 Last Ride

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

@ z3 2.2

Πράγματι πολλοί πουλάνε τα αμάξια τους για φραγκοδίφραγκα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα όχι όμως για το λόγο που νομίζεις (οτι δηλαδή θέλει να σε τιμωρήσει το κράτος) αλλά γιατί η ζωή πλέον έχει αλλάξει.
    Στην εταιρία που δουλεύω 7 χρόνια τώρα, μέσα σε 1,5 χρόνο έχουν διώξει 15 άτομα και ετοιμάζουν και άλλους τώρα. Κόβονται μισθοί, γίνονται περικοπές, υπερβολικά υψηλή ανεργία, ανατιμίσεις, νέοι φόροι κτλπ και επομένως λογικό να χτυπάει και τα αυτοκίνητα η κρίση. Τι νομίζατε βρε παιδιά ότι όλα θα ξεφτιλίζονται στη ζωή και εσείς θα δίνετε τα αυτοκίνητα σας 15000 ευρώ ή ότι θα σας χαρίσει τους φόρους το κράτος; Στην επόμενη ζωή ίσως...

Και όπως πολύ σωστά ανέφερε κάποιο παιδί πιο πάνω μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, δε νιώθω ούτε εγώ καλά να κάθομαι να πετάω λεφτά στο zed μου και νιώθω αρκετά περίεργα όταν το κάνω αλλά θέλω και το κάνω.

Και επιτέλους ας αφήσουμε λίγο στην ακρη αυτό το "για όλα φταίει το κράτος". Πρέπει να κάνουμε και λίγο την αυτοκριτική μας, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα.

Γνώμη μου και σε όποιον αρέσει.

2. The Following User Says Thank You to dimitris__27 For This Useful Post:

katsaraios (17-03-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP