αυτο το γεγονος δειχνει εντονα την ελλειψη χρηματων,ρευστου που λεγεται στη πιατσα..
πλεον ενα μεγαλο ποσο αδυνατει να βγει απο το ταμειο...
αυτα βεβαια συμβαινουν σε πολιτισμενες χωρες...
στην ελλαδα,οπου ο ιδιοκτητης καταστηματος μπορει να σε απειλησει και να φωναξει την αστυνομια επειδη θελεις να επιστρεψεις το προιον...τι ψαχνετε??
να σας πω ενα παρομοιο περιστατικο..
ειμαι μουσικος..
ειναι επιβεβλημενο να δοκιμαζεις οποιο μηχανημα,οργανο αγορασεις γιατι πολυ απλα,ειδικα στη περιπτωση των οργανων,ακομα και μεταξυ δυο ομοιων μπορει να βρεθουν διαφορες..
στις περιπτωσεις δε των μηχανηματων,δεν μπορει κανεις να ξερει απο πριν το αποτελεσμα που θα δωθει(ενα παραδειγμα,θελω να αγορασω ενα ασυρματο μικροφωνο...μπορει απο το πολικο διαγραμμα και απο το διαγραμμα αποκρισης συχνοτηων να καταλαβω περιπυο τι μικροφωνο ειναι,αλλα το να σου κατσει στη φωνη σου ειναι αλλο θεμα..)
πουθενα,στη θεσσαλονικη(που ειμασε και μουσικη πολη) δεν εχω δοκιμασει μηχανημα οπως πρεπει..
προσφατα σε γνωστη αλυσιδα,μου εβαλαν να δοκιμασω ενισχυτη κιθαρας,μπροστα στη τζαμαρια της μητροπολεως,με ροκ μουσικη να παιζει απο το ραδιοφωνο του μαγαζιου...
το ολο θεμα εχει να κανει με τις πρωτογονες αντιληψεις επιχειρηματιων,αλλα και την αδιαφορια-αδυναμια των κρατικων μηχανισμων ελεγχουν να επιβαλλουν μια σωστη εμπορικη πολιτικη.
τι να το κανεις ομως??
μικροφωνο ασυρματο αξιας 3.700 ευρω(μετρητα παρακαλω....ντακα,ντακα),δου εψε 1,5 ωρα οταν ανακαλυφθηκε απο τη φιλη μου οτι το on/off button ηταν ελλατωματικο,εννοειτε ο πωλητης οχι μονο δεν το επερνε πισω,αλλα δεν μπηκε καν στο κοπο να αναλαβει την αποστολη στη shure και εννοειτε την προσωρινη αντικατασταση του...ετσι λοιπον εχουμε ενα μικροφωνο που κοστιζει οσο κοστιζει μια κουζινα σπιτιου που δουλεψε λιγοτερο απο οσο κανω εγω σεξ και δεν μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε......