Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
να σου υπενθυμισω οτι τα λεγομενα μου δεν ηταν προσωπικη επιθεση απεναντι σε κανεναν και καπως ετσι, θα περιμενα και την δικη σου απαντηση! επιπλεον...δεν ξεχωριζω παναθηναικους και ολυμπιακους....αλλα διακρινω εκεινους που ειναι προσκολλημενοι σε κατι πλεον ανουσιο! ως παναθηναικος (αν μπορω να θεωρηθω οπαδος του)...προσωπικα η ομαδα μου , με αφηνει αδιαφορο με την αποδοση της! αρχικα πριν χρονια εκοψα το γηπεδο...λογω επεισοδιων και στην πορεια εκοψα και τις τηλεοπτικες μεταδοσεις ,λογω φτωχου θεαματος! πλεον θα τον δω , μονο σε κανα ντερμπυ...ισως απο μαζοχισμο...και οχι σε αλλους αγωνες(προσπαθησα να τον δω αλλα κοιμομουν στο 1ο τεταρτο)! να προσθεσω οτι προσπαθουσα μεχρι προσφατως να δω και αγωνες του ολυμπιακου, αεκ ,παοκ..κτλ...αλλα και εκει ηταν η απαντηση στο προβλημα αυπνιας που εχω χρονια! μερικοι (μαλλον αρκετοι οπως δειχνει ) παραμυθιαζονται πως βλεπουν μπαλλα αξιωσεων και οτι αξιζει να πιστευεις σε ειδωλα και σημαιες και να διαπληκτιζονται! η μπαλλα που παιζεται αυτην τη στιγμη στην ελλαδα, απο ολες τις ομαδες...ειναι το λιγοτερο κλωτσοσκουφι..., το θεαμα ελαχιστο...οι εκπληξεις των αποτελεσματων ανυπαρκτες (κερδιζεις 13αρι στο χαλαρο)...και ολα κινουνται γυρω απο τους ανυπαρκτους στο γηπεδο ολυμπιακο-παναθηναικο! οποτε αν αξιζει σχολιασμου το ποδοσφαιρο μας ,ειναι μονο για να κανεις καζουρα σε κανα φιλο...και οχι σοβαρη και σε βαθος χρονου συζητηση! καποτε ισως αξιζε να ασχοληθεις...μονο και μονο για την καζουρα (ακομα και αν δεν ησουν γνωστης του αθληματος)...τελευταια διαπιστωνω πως χαθηκε και αυτο...απο ατομα που δεν ξεχωριζουν, τι βλεπουν σε ενα γηπεδο!
Λευτερη δεν εχω σκοπο να εχω αντιπαραθεση μαζι σου γιατι δεν εχω και να χωρισω κατι μαι σου αντιθετως να μοιραστω μπορει να εχω πολλα μια και μοιραζομαστε και την ιδια παρεα και τις ιδες βολτες μερικες φορες απλα μια και εσυ λες οτι λες απαντω χωρις ομως κακη διαθεση στο προσωπο σου απλα μου δινεις λαβες να απαντησω σε καποια πραγματα.
Οπως αφου ειναι τοσο ευκολο να πιασεις 13ρι γιατι δε παμε να παιξουμε να λυσουμε τα προβληματα μας ?
Εγω δεν ειπα ποτε πως παζει ο Ολυμπιακος τη σουπερ μπαλα αλλα εδω ζω με το Θρυλο μεγαλωσα αυτος μου αρεσει και αυτον βλεπω,ειναι απλο.